Select language

Osvrti na ovaj proizvod od strane korisnika softvera SLOW-PCfighter i časopisa

"....SLOW-PCfighter je malena, ali iznimno moćna i popularna 'aplikacija za čišćenje'...."

"Zahvaljujem Vam na softveru SLOW-PCfighter. Zahvaljujem Vam i na brzoj podršci za taj proizvod.
Vaša je tvrtka od vrste koju poštujem, a ovime potvrđujem da su i tvrtka SPAMfighter i softver SLOW-PCfighter ugledne i djelotvorne tvrtke".

- Ralph Selwyn, Sydney, Australija

"SLOW-PCfighter još je jedan izvrstan Vaš proizvod. Hvala Vam lijepa".
- Kasper G. Andersen

"Softver je pronašao 1.680 pogrešaka. Brzo je skenirao moje osobno računalo i, dok je ono ranije radilo depresivno sporo, sada radi savršeno. Hvala Vam lijepa za ovaj izvrstan proizvod".
- B. Nielsen

"...BUM! KAO NOVO! Isprobao sam dva (2) druga programa za ubrzavanje osobnih računala, ali BEZ KORISTI i već sam počeo razmiščljati o tome kako ću si priuštiti novo osobno računalo. A SAD IMAM NEŠTO KAO NOVO RAČUNALO!! MOJE STARO SE VRATILO u stanje gotovo NOVOG!! Zaboga, pa to stvarno funkcionira! Hvala Vam, hvala Vam lijepa za ispunjavanje obećanja iz svog oglasa!
Profesor na sveučilištu UAH (University of Alabama Huntsville, kampus), koji predaje Računalno programiranje, i sam je isprobao nekoliko programa prije 2 mjeseca, ali su mu oni pomogli samo u vrlo maloj mjeri. Pitao sam ga o programima, o kojima mi obavijesti stižu elektroničkom poštom, koji obećavaju brža računala, pa čak i stanje Poput novog i on mi je rekao da ih mogu isprobati, ali da će mi oni vrlo malo pomoći. GLUPOST! Ne znam zašto, ali VAŠ "SLOW PC FIGHTER" UISTINU FUNKCIONIRA!! I TO VRLO, VRLO DOBRO!..."

- Tom Guzik

"Dakle, SLOW-PCfighter spasio je moje staro osobno računalo, pronašao je 1.432 pogreške. Sada ono radi kao novo osobno računalo. Hvala Vam lijepa".
- D. Johnson

"Zahvaljujem Vam još jedanput na pomoći. Sad vrijedi ona "Svi sustavi rade!" s ovim računalnim borcem - upravo sam počistio 1.800 pogrešaka! I tako se suprotstavio "računalnom stručnjaku" u servisu koji je rekao da je stroj odradio svoje i da ga je potrebno zamijeniti! Zahvaljujući Fighter-u mislim da sam upravo produljio životni vijek stroja i proslijedit ću ovaj savjet mnogim drugima".
- Chees Allan Collins

Breekpunt.nl kaže:
"Ovaj je program počistio dosta toga na mojem računalu, ali hoće li računalo biti išta brže?Najbolji je način da se to sazna testiranje radne uspješnosti računala pri normalnom korištenju. Samo pokretanje nije nešto znatno brže, ali, općenito gledano, računalo radi mnogo brže. Programi se učitavaju brzo i neometano. Moje računalo još uvijek nije alfa i omega brzine, ali SLOW-PCfighter očito ima pozitivno djelovanje."

Anketa o sporim osobnim računalima

Iskoristite besplatno skeniranje softverom SLOW-PCfighter - najsuvremenijim optimizatorom osobnih računala

Preuzmite za Windows