Välj språk:

Är Windows 7 långsamt? Till och med nya Windows 7 och andra operativsystem kan bli långsamma med tiden!

Om du har köpt en ny dator eller uppgraderat till Windows 7 från ett tidigare operativsystem och fortfarande upplever långsamheter eller ej optimal prestanda kan anledningen vara att Windows 7 har förpackats med massor av program som du aldrig kommer att använda eller innehålla rester från före uppgraderingen. SLOW-PCfighter rensar ut skräp och fixar problem som ackumuleras över tiden från normal datoranvändning. Vi rekommenderar att du regelbundet använder SLOW-PCfighter för att åtgärda dessa problem.

Behöver du ett snabbare Windows 7? Börjar du tappa tålamodet med att vänta på att Windows 7 ska starta? Det finns många olika orsaker som kan få ditt Windows 7 att prestera sämre, och ditt Windows 7 kan bli långsammare och svagare med tiden. Vad du behöver är professionell hjälp för ditt Windows 7!

Gratis skanning för Windows

Om du har köpt en ny dator eller uppgraderat till Windows 7 från ett tidigare operativsystem och fortfarande upplever långsamheter eller

SLOW-PCfighter gör din Windows 7 snabbare genom att reparera följande:

  • Icke-existerande uppstartsprogram
  • Felaktiga lägg till/ta bort-program
  • Läs mer
  • Felaktiga genvägar
  • Felaktiga filnamn
  • Läs mer

Börja med att genomsöka Windows 7 med SLOW-PCfighter

SLOW-PCfighter är utvecklat med banbrytande teknologi som analyserar ditt XP fullständigt och gör det snabbt igen. SLOW-PCfighter hittar och rensar alla inaktiva poster i systemregistret för XP. Dessa inaktiva poster kan vara kvarlämningar från trasiga programvaror, dåliga drivrutinsinstallationer och misslyckade avinstallationer. Efter att dessa problem har åtgärdats kommer ditt XP att starta snabbare och få bättre prestanda.

Kör Windows 7 optimalt

Gratis skanning för Windows

Få ett snabbare Windows 7

SLOW-PCfighter är lättanvänt och städar upp din dator snabbt och effektivt

Vill du ha ett snabbare Windows 7? Optimera ditt Windows 7 för bättre hastighet och ge ditt Windows 7 ett längre liv

SLOW-PCfighter använder de mest avancerade teknikerna på marknaden för att analysera fel i Windows 7 och för att snabba upp ett långsamt Windows 7. SLOW-PCfighter söker upp och rensar ut inaktiva sektioner i systemregistret på Windows 7. Dessa inaktiva sektioner är ofta kvarlämningar från trasig programvara, dåligt programmerade drivrutiner och misslyckade avinstallationer. Efter att dessa fel har rättats till kommer du att uppleva en snabbare Windows 7-start och förbättrad prestanda.

Om du har köpt en ny dator eller uppgraderat till Windows 7 från ett tidigare operativsystem och fortfarande

Allt som krävs för att reparera Windows 7 med SLOW-PCfighter är ett enda klick

Att på egen hand försöka korrigera felaktigheter för att snabba upp ditt Windows 7 kan ta lång tid, och det kan sluta med att Windows 7 tar skada. Om du av misstag tar bort en systemfil kan du orsaka att Windows 7 kraschar!