Välj språk:

Långsamt Vista? Låt inte ett långsamt Windows Vista få dig på dåligt humör. SLOW-PCfighter kan hjälpa!

Om du fortfarande använder Windows Vista och överväger en uppgradering till Windows 7 för att dra nytta av snabbhetsförbättringar, tänk då på att din Windows Vista också måste möta de förhöjda hårdvaruspecifikationer som krävs för att köra det optimalt. Låt SLOW-PCfighter göra grovjobbet åt dig. På en bråkdel av kostnaden, kommer SLOW-PCfighter återställa Windows Vista till sitt ursprungliga snabba tillstånd.

Starta nedladdning för Windows

Få ditt långsamma Vista genomsökt nu

Öka din effektivitet med ett snabbare Windows Vista

Har du känt att du behöver ett snabbare Vista på sistone? Har du visat tillräckligt mycket tolerans för ditt långsamma Vista nu i hopp om att det ska bli snabbt igen? Det finns många faktorer som kan göra Vista långsammare, och alla installationer av Vista kan bli långsammare och svagare med tiden. Skaffa professionell hjälp med SLOW-PCfighter och gör ditt Vista snabbt igen!

Följ dessa steg för ett snabbare Windows Vista!

Tre enkla steg:

Behöver du ett snabbt Vista? Förbättra ditt Vista med bättre hastighet och en utökad livslängd.

Starta nedladdning för Windows

SLOW-PCfighter förlänger livslängden på din Vista

Genomsök ditt Vista nu

Om du läser detta är chansen stor att du sitter framför en långsam dator just nu. Det är inte ditt fel, men datorer blir normalt sätt långsammare med tiden när du installerar ny programvara eller bara utför dina dagliga aktiviteter.

Avancerad teknologi låter SLOW-PCfighter analysera Vista samt hitta och reparera felaktigheter, med ett snabbare Vista som resultat. SLOW-PCfighter identifierar och rensar alla inaktiva poster i Vistas systemregister, t.ex. från trasig programvara, drivrutinsinstallationer och inkompletta avinstallationer.