Välj språk:

Användare och recensenter tycker till om SLOW-PCfighter

"...SLOW-PCfighter är ett litet men extremt kraftfullt "städprogram"..."

"Nu blev det full fart på datorn. Rekommenderar gärna ert program!"
- Björn Strandberg

"Tilfreds med SLOW-PCfighter?
Svaret är JA. Jag har fått tillbaka min snabba dator som jag hade förr. Vid första felsökningen så hade jag 2718 fel, och nu brukar det bli 5 -10 fel, så det är en enorm skillnad, så tack så mycket för ert fantastiska program."

- Solveig Tovote

"JÄTTENÖJD. Min dator fungerar riktigt bra nu efter några dåliga veckor när mitt tålamod var på bristningsgränsen! Jag har redan berättat för en vän om er och vidarebefordrar er email. Tack!"
- Rachel

"...PANG! DATORN ÄR SOM NY IGEN! Jag testade två andra program men till ingen nytta och började fundera på hur jag skulle ha råd till att köpa en ny dator. MEN NU ÄR JU MIN DATOR SOM EN NY!! MIN GAMLA ÄR TILLBAKS nästan SOM NY!! Wow, det fungerar verkligen! Tack så mycket för att de löften som står i reklamen verkligen infrias!
Det finns en man som är professor på UAH (University of Alabama Huntsville, campus) som undervisar i datorprogrammering och han provade några grejer för två månader sedan men det hjälpte bara väldigt lite. Jag frågade honom om vad han tyckte om de programmen som annonserades i email till mig som lovade snabbare en snabbare dator och han sa att jag borde testa dem men att de bara skulle hjälpa lite. STRUNTPRAT! Jag vet inte hur det har gått till men SLOW-PCFIGHTER FUNGERAR!! VÄLDIGT BRA DESSUTOM!..."
- Tom Guzik

"Ett jättebra program och lätt att använda.Och snabbt går det."
- Monica Andersson

"Än en gång tack för er hjälp. Nu kör systemet på datorn smärtfritt. Jag har precis fixat 1800 felmeddelanden! och trotsade "datorexperten" i butiken som sa att datorn var slutkörd och behövde ersättas! Tack vare SLOW-PCFighter tror jag att jag precis har förlängt livet på datorn och kommer definitivt att tipsa andra om detta".
- Chees Allan Collins

Breekpunt.nl säger.
"Programmet städar undan mycket på vår dator, men kommer datorn vara snabbare för det? Det bästa sättet är att testa hur datorn fungerar vid normal användning. Uppstartsprocessen är egentligen inte snabbare, men generellt är datorn mycket snabbare. Program laddas snabbt och smidigt. Datorn är fortfarande inte ett hastighetsmonster, men SLOW-PCfighter har en klart positiv effekt. "

Undersökning om Långsam dator

Vi undersöker din dator gratis och meddelar vad som behöver åtgärdas!

Starta nedladdning för Windows