Избор на език

Блокирайте спама сега със SPAMfighter

Това е най-доброто решение за вас или вашия бизнес, ако искате да се оттървете от спама на вашите компютри. SPAMfighter PRO напълно съвместим с Outlook Outlook Express и Windows Mail.

Търсите ли начин да блокирате спама? SPAMfighter Anti Spam Tool се използва от няколко милиона потребители на домашни компютри или в офиса и сървъри в 238 страни.

Ако искате да блокирате спама на вашия домашен компютър или в офиса, или имате нужда да защитите сървър, сте на правилното място!

Стартирай свалянето за Windows

SPAMfighter Standard е 100% безплатен, ако го ползвате на личният си компютър.

Толкова лесен за употреба!

8,968,667 потребители са вече защитени от спама с помощта на SPAMfighter, а в течението на последните 24 часа |128 нови потребители са се присъединили в борбата срещу нежеланите писма. Ако SPAMfighter позволи получаването на спам, потребителят може с едно просто кликване да информира за него и този адрес ще се запише в нашата база данни, за да бъдат защитени и останалите потребители на SPAMfighter за секунди.

SPAMfighter изработи най-добрия продукт в Европа за борба срещу спама - ние помагаме на стотици хиляди хора с техните домашни компютри или сървъри.

SPAMfighter Standard представлява безплатен инструмент (добавка) за Outlook, Outlook Express, Windows Mail и Mozilla Thunderbird, който автоматично и ефективно филтрира нежелания спам и фишинг измами. При получаването на ново писмо, то автоматично се проверява от SPAMfighter. Aко e маркиранo като спам, тогава то ще бъде препратено в определената за това папка.

Бизнес продукти

Прочети повече

SPAMfighter Exchange Модул, SPAMfighter Mail Gateway Сървър и SPAMfighter Hosted Спам Филтър са най-ефекктивни и лесни за използване Спам Филтър за защита на фирми против спам и фишинг мошенничества.