Избор на език

Phishing кандал e в пълна сила

Няма никакви съмнение, че Фишингът е афера, даже ако е от тези новите, който се опитва де Випримамва и да спечали трудно заработани от Вас пари от Вашия портфейл. И технически е добре опечена афера, която използува отхора, които вярват на легалните предприятия.

Същността на фишинга се състои в това, че"крадците" използуват фалшиви уеб сайтове, които се изглеждат като истински с марки и всичко останало. Те сами търсят спам имейли, които ги използуват да намерят потенциални жъртви на фалшивите уеб сайтове.

С съжаление злоумъшлините, които опитват да получават това, което законно принадлежи на Вас се намират винаги. И така било до сега, когато хората вкладали техните ценности или най-много от когато възникнала ел. плащане на стоки и услогите.

И така бъдете внимателен, когато неочаквано получавате имейл, който Ви пита да подтвърдите прецизни информации. Вие можете разбипа се да станете с празна банкова сметка! Най- добрият начин е да избегнете съобщения, които приманиват до Вас в фалшивите уеб страници.

Сега фишингът се являва такава голяма заплаха, че крупните играчи като Microsoft, Ebay, Visa и WholeSecurity обявиха обединенно усилие в борбата против нарастващата заплаха.

Неотдавнашни проучвания показват ръста на фишинг атаките в спам писма.Само през един месец числото на атаките порастна на 42 процента! Изследванията също показват, что предпочитаните мишени се являват финансовите институции, като банкове, фирми за кредитни карти и др.

Но, каква е целта на примамката на неподозираните жъртви на фалшивете сайтове? Просто: Кражба на тяхните пари, използувайки данните на и информациите за кредитните картички. И при много случаи тази афера така добре се правят, че браузъра показва сайта катоправилен и очакващ. С други думу, много лесно може да се стане глупак с този вид афера.

На кратко: Фишингът е една от най-новите форми на спама. Отбягайте от него!

Стартирай свалянето за Windows

Ако Вие се нуждаете в защитата от фишинга,спама и кражби на лични информации за Вашето домашно/офисно ПК или Вие искате да защитите сървъра Ви от фишинга и спама, то Вие сте намерили точния адрес.