Избор на език

Купи SPAMfighter Pro сега

Със SPAMfighter Pro Вие получавате

Уникален инструмент за езиков филтър

Неограничен брой позиции в черния и белия списък

Никаква реклама в пощата

Без съобщение от SPAMfighter в края на писмата

Право да използване на SPAMfighter във фирма

Купете сега!

Версията SPAMfighter Pro струва само US$29.00 за година.

Diners Club MasterCard Visa Maestro JCB Eurocard Visa Electron Discover American Express Paypal echeck Bank Transfer 

Сравнение на функциите

SPAMfighter Standard

SPAMfighter PRO

Автоматична защита на "истински писма", което означава - никаква загуба на бизнес съобщения!

Когато получавате имейл от сигурен подател, (т. е. всеки имейл, който не блокирате) SPAMfighter автоматично ще приеме, че в бъдеще всички имейли от този подател не трябва да се блокират. Като знаете това, не трябва да се безпокоите, че вашите действителни имейли ще бъдат преместени в папката на SPAMfighter.

Интерфейсът е достъпен на много езици!

английски, немски, испански, френски, италиански, холандски, шведски, норвежки, фински, руски, български, португалски, гръцки, японски, китайски, чешки, тайски и датски.

Черен списък на домейни и имейли

SPAMfighter ви дава пълен контрол за да пригодите вашия филтър към вашите специфични нужди. Можете лесно да сложите досадните домейни или имейли в черен списък, като по този начин, можете да сте сигурни, че никога повече няма да получите имейли от тези податели.

Безплатни автоматични ъпдейти

Безплатни автоматични ъпдейти

Предоставяне на отчет за спама с едно кликане – Отмъстете сега!

Получете отмъщението сега! С натискане на бутона "Block", ще се погрижите, спам пощата да бъде разпознавана като таква, а и да бъде филтрирана и за всички останали потребители на SPAMfighterСъщо така ще вземете активно участие в унищожаването на нелегалния бизнес на Спамерите.

Автоматично управление на белия списък

Не е необходима никаква конфигурация на филтъра, задаване на keyword или други правила, за да използвате SPAMfighter. Просто инсталирайте SPAMfighter и го забравете. SPAMfighter автоматично ще нагласи вашия филтър, за да максимално ефективен!

Защита срещу "фишинг" атаки, кражби на лична информация и други пощенски измами.

SPAMfighter-ът е една добра защита срещу Phishing -имейл измами и кражба на лични информации

Защита на многобройни пощенски адреси

Няма никакви граници на това, колко имейл-акаунта можете да защитите на вашия компютър. SPAMfighter защитава всички потребители, дори ако са многочислени, с различен логин за влизане в системата на вашия компютър

Право да използване на SPAMfighter във фирма

SPAMfighter Pro ви дава правото да използване нашия отличаван с много награди, продукт за борба срещу спама във вашата фирма/организация. Със закупуването на SPAMfighter Pro, във вашите изходящи имейли, отправени до вашите клиенти и бизнес-контакти, няма да има текста/реклама, че вие използвате безплатната нетърговска версия на SPAMfighter,предназначена само за частно ползване.

Уникален езиков филтър, който ви позволява да блокирате получаването на електронна поща на определен език

SPAMfighter Pro има вграден уникален езиков филтър, който ви дава възможността за филтриране на писма, написани на 18 различни езика. Колко често сте получавали спам на език, който никога не сте използвали? SPAMfighter разбратиха уникален езиков модул, който е лесен за нагласяне и ефективно филтрира всички имейли на избраните езици.

Опция за разместване на лентата с инструментите в Microsoft Outlook

SPAMfighter ви дава повече гъвкавост и опцията за преместване на лентата с инструментите, където ви е удобно в Microsoft Outlook.

Безплатна телефонна поддържка - обадете ни се и получете помощ, ако имате нужда от нея

Като клиент на SPAMfighter Pro, вие имате достъп за безплатна телефонна поддръжка през седмицата: понеделник - петък от 10-17 (CET).

Неограничен брой позиции в черния и белия списък

<strong>Черния и белия списък</strong> са списъци, където вие можете да въведете имейл или домейн адреси, от които не желаете да получавате имейли занапред.

Опция за отстраняване на подписа на SPAMfighter от вашите писма

Всички потребители на SPAMfighter Standard автоматично получават кратък текст намиращ се в края на техните изходящи имейли, гласящ, че SPAMfighter се използва като анти-спам софтуер, и броя на спам писмата, блокирани до момента от него. Също така е включен и линка към страницата на SPAMfighter.

Пощенски клиент без реклама

Лентата с инструменти в SPAMfighter Standard съдържа рекламно поле, в което се показват различни рекламни текстове.

Цена (вкл. всички ъпдейти и теxническа поддържка)

Безплатно

US$29.00