Избор на език

БЕЗПЛАТЕН софтуер за блокиране на спам от SPAMfighter

SPAMfighter изработи най-добрия продукт в Европа за борба срещу спама - ние помагаме на стотици хиляди хора с техните домашни компютри или сървъри.

При получаването на ново писмо, то автоматично се проверява от SPAMfighter. Aко e маркираno като спам, тогава то ще бъде препратено в определената за това папка. Ако получите спам писмо, което не е блокирано, просто натиснете един бутон и то ще бъде премахнато и за останалите 8,968,667 потребители в 238 страни за секунди.

8,968,667 потребители са вече защитени от спама с помощта на SPAMfighter, а в течението на последните 24 часа |128 нови потребители са се присъединили в борбата срещу нежеланите писма. Ако SPAMfighter позволи получаването на спам, потребителят може с едно просто кликване да информира за него и този адрес ще се запише в нашата база данни, за да бъдат защитени и останалите потребители на SPAMfighter за секунди.

Награждаван с много награди за технология в борбата срещу нежеланият спам.

Стартирай свалянето за Windows

SPAMfighter Standard представлява безплатен инструмент (добавка) за Outlook, Outlook Express, Windows Mail и Mozilla Thunderbird, който автоматично и ефективно филтрира нежелания спам и фишинг измами.

Функции

  • Не се филтрува само на основата на прости фрази и думи "тригери". SPAMfighter търси в целия текст на вашите съобщения. Позволява всякакво съдържание
  • Уникален езиков филтър, който ви позволява да блокирате получаването на електронна поща на определен език
  • Автоматична защита на "истински писма", което означава - никаква загуба на бизнес съобщения!
  • SPAMfighter Standard е 100% безплатен, ако го ползвате на личният си компютър.
  • Черен списък на домейни и пощенски адреси
  • Защитава всички ваши електронни адреси на персоналения Ви компютър.

Бизнес продукти

Прочети повече

SPAMfighter Exchange Модул, SPAMfighter Mail Gateway Сървър и SPAMfighter Hosted Спам Филтър са най-ефекктивни и лесни за използване Спам Филтър за защита на фирми против спам и фишинг мошенничества.