Vælg sprog:

Bloker spam nu med SPAMfighter

Den perfekte løsning til privatbrugeren og det lille firma, der vil fjerne spam på selve computeren. SPAMfighter Pro installeres nemt i Outlook, Outlook Express, Windows Mail og Thunderbird.

Leder du efter en måde at blokere for spam på? SPAMfighter Anti Spam bliver brugt af hundredetusinde hjemme- og virksomhedsbrugere på både PC og servers i 238 lande.

Har du brug for at blokere spam på din hjemme/kontor computer eller har du brug for at beskytte din server mod spam, er du kommet det rette sted hen!

Start download til Windows

SPAMfighter Standard er 100% gratis for private brugere.

Så let at bruge!

8,968,667 benytter allerede SPAMfighter til at blokere spam og i de sidste 24 timer deltog yderligere |128 nye SPAMfightere i kampen. Hvis en SPAMfighter modtager en spammail som ikke er blokeret af SPAMfighter så kan brugeren med et enkelt klik blokere mailen for resten af SPAMfighterne på få sekunder.

Prøv vores spam blokker software gratis nu. Vær en del af millioner af brugere der beskyttes imod spam.

SPAMfighter Standard er et gratis værktøj til at blokere spam i Outlook, Outlook Express, Windows Mail og Mozilla Thunderbird som effektivt og automatisk blokerer spam og phishing mails. Når en ny spam mail ankommer vil den automatisk blive testet af SPAMfighter og såfremt det er spam vil den blive blokeret og flyttet til din spam folder.

Business produkter

Læs mere

SPAMfighter Exchange Module, SPAMfighter Mail Gateway og SPAMfighter Hosted Mail Gateway er de mest effektive og brugervenlige spamfiltre til beskyttelse af virksomhedens netværk mod spam og phishing svindel.