Vælg sprog:
SPAMfighter

Nigerianske scams eller 419 scams

Er du også træt af nigerianske spam mails?

Er du også træt af nigerianske spam mails?

Dette er en form for spam som i værste tilfælde kan få dig dræbt! I den lettere ende af skalaen kan du "nøjes" med at miste penge. Så det er bedst helt at holde sig fra denne form for spam. Tricket er altid det samme. Man loves store summer penge for at foretage sig næsten intet. Men fald ikke for fristelsen, da det altid er et trick for at snyde for penge. Vi har alle modtaget mange af disse nigerianske scam mail og de er alle variationer over samme tema. Standardformuleringen er ofte:
"Hallo
Jeg kontakter dig for hjælp til at frigive en stor sum penge (ofte millioner af dollars) fordi min klient er død og jeg skal have hjælp til at firgive arven. Hvis du hjælper får du en procentdel af pengene..." og så videre. For imidlertid at "hjælpe" skal man typisk opgive sit kontonummer og måske overføre et beløb til de nigerianske scammere. Og går man det hører man aldrig fra dem igen. Lige indtil de sender en ny spam mail om det samme. navnet "Nigerian scam" stammer i øvrigt fra at de første af den type mails altid omhandlede bananrepublikker selvom man ofte refererer til det som 419 scams.419 referrer til en nigeriansk lov.

Hvad kan man gøre for at undgå disse nigerianske scammere? Brug sund fornuft! Lyder det for godt er det helt sikkert for godt.

Der er i øvrigt mange sjove websites som giver disse spammere tørt på. Et kendt er www.ebolamonkeyman.com. Det website er fuld af billeder af disse scammere, men dette kun fordi at deres "ofre" gik med på legen og snød scammerne. Som bevis på dette har man fået scammerne til at holde et skilt med en tekst opdigtet af "ofret". Nogle af teksterne er overraskende som scammeren der holder et skilt er står "I am dildo" på. Tydeligvis har disse scammeren ikke meget begreb om det engelske sprog. Noget som man også typisk ser ved læsning af deres mails. Udover disse sjove billeder af scammerne er der også dialogen mellem scammeren og "ofret". Denne dialog er ofte meget humoristisk og på sitet kan man endda købe merchandise som kopper og t-shirts om 419 scammere.

Det er dejligt at se scammere få lidt tilbage!

SPAMfighter har i samarbejde med Microsoft udviklet det bedste, det mest sikre og det mest effektive anti spam filter på markedet. Hvis du benytter Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Windows Live Mail eller Thunderbird og ønsker at være fri for spam så installér SPAMfighter. Benytter du SPAMfighter derhjemme er det 100% gratis.


Start Download Nu

Spamfighter spam download tool Bayesian filters outlook e-mail email community anti-spam Unsolicited Commercial stop Antispam anti junkmail junk mail filter

SPAMfighter fungerer med
Windows 8 & 10 Compatible

og
Windows 7,
Windows Vista,
Windows XP

Vi er stolte af at være

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner