Vælg sprog:

Phishing Svindel tager til i styrke

Der er ingen tvivl! - phishing er ren svindel, selvom det er én af de nyere af slagsen, der prøver at snyde dine hårdt tjente penge ned i deres lommer. Og teknisk set er det ganske veltænkt snyd. De bruger folks troværdighed i legale foretagender.

Essensen af phishing er, at "røverne" benytter sig af falske hjemmesider, der ligner en troværdig hjemmeside med logo, og alt hvad der skal til. Det samme gælder for spam mails, som bliver brugt til at lokke potentielle ofre til de falske sider.

Der vil desværre altid være kriminelle, som vil prøve at tilrane sig, hvad der er dit. Sådan har det været siden mennesket startede med at prissætte ting og i stigende omfang, siden introduktionen af betaling af varer og services.

Så vær forsigtig hvis du pludselig modtager e-mails, der beder dig bekræfte følsomme informationer. Du kan nemt ende op med at få tømt din bankkonto! Den bedste måde at undgå phishing på, er at sikre sig imod at modtage spam mails,, som lokker dig til de falske hjemmesider.

Phishing er nu betragtet som så stor en trussel, at koncerner som Microsoft, E-bay, Visa og WholeSecurity har annonceret en fælles indsats i kampen mod den voksende trussel.

En nylig undersøgelse viser en stor forøgelse i phishing og spam angreb. På én måned alene, steg antallet af angreb med 42%! Undersøgelsen viser også, at de fortrukne mål er finansielle institutioner så som banker, kreditkort virksomheder, osv.

Men hvad er meningen med at lokke intetanende ofre til disse falske hjemmesider? Simpelt: For at stjæle deres penge ved at få dem til at give deres kreditkort informationer eller andre finansielle informationer til "røverne" I mange tilfælde er denne form for kriminalitet så godt lavet, at browseren er tricket til at vise den korrekte og forventede web-adresse i emne linien. Med andre ord. Det er meget nemt at blive snydt af denne slags fupnumre.

Kort sagt: Phishing er blot en af de nyere former for spam. Undgå det!

Start download til Windows

Hvis du ønsker beskyttelse imod phishing, spam og identitetstyveri fra din hjemme/arbejds PC, eller du ønsker at sikre en server mod phishing og spam, så er du kommet til det rette sted.