Vælg sprog:

Køb SPAMfighter Pro nu

Med SPAMfighter Pro får du:

Unikt sprogfiltreringsværktøj

Mulighed for mere end 5 adresser i Afvist/Godkendt liste

Ingen reklame i Outlook

Ingen SPAMfighter tekst i bunden af dine e-mails

Retten til at bruge SPAMfighter i et firma

Køb nu!

SPAMfighter Pro versionen koster US$29.00 pr. år inkl. moms.

Diners Club MasterCard Visa Maestro JCB Eurocard Visa Electron Discover American Express Paypal echeck Bank Transfer 

Sammenlign funktioner

SPAMfighter Standard

SPAMfighter PRO

Automatisk "læs mail" beskyttelse - dermed ment, ingen tabte forretningsmails!

Når du modtager en e-mail, du ikke blokerer, lærer SPAMfighter automatisk at e-mailen fra den pågældende afsender, skal tillades i fremtiden uanset indholdet. På denne måde lærer SPAMfighter hurtigt din adfærd og du behøver ikke frygte at rigtige e-mails bliver filtreret fra som spam.

Interface på flere sprog!

English, German, Spanish, Chinese, French, Italian, Greek, Dutch, Swedish, Norwegian, Suomi, Russian, Bulgarian, Portuguese, Japanese, Polish, Vietnamese and Danish

Afvis e-mails fra uønskede domæner og personer

SPAMfighter giver dig mulighed for at tilpasse filtret til at afvise e-mails fra specifikke uønskede domæner og personer. Ved at tilføje disse domæner eller personer til din personlige "afvis liste", vil alle fremtidige e-mails fra de pågældende domæner eller personer blive afvist.

Gratis automatiske opdateringer

Gratis automatiske opdateringer

Anmeld spammerne med et klik - Få hævn nu!

Nu kan du aktivt deltage i at ødelægge spammernes ulovlige forretning. Ved at anmelde spammails med et klik, er du med til at ødelægge forretningen for de irriterende spammere. Samtidigt hjælper du alle andre SPAMfightere med at slippe for deres spammails.

Automatisk "spam filter træner" - Sparer tid

Med SPAMfighter skal du ikke bruge tid på at opsætte ordfiltre, eller lave regler som jævnligt skal opdateres. Du installerer blot SPAMfighter og kan straks herefter nyde at SPAMfighter helt automatisk gør sit arbejde. Men du er også velkommen til at anmelde spammails og på den måde skade spammerne, valget er dit.

Beskytter effektivt imod "phishing", identitetstyveri og anden e-mail svindel

SPAMfighter beskytter mod Phishing bedrageri og identitetstyveri

Beskytter alle e-mail adresser på samme PC

Der er ingen begrænsninger på, hvor mange e-mailadresser SPAMfighter kan beskytte på en PC. Så selvom I er flere brugere der deler computeren, beskytter SPAMfighter jer alle.

Retten til at bruge SPAMfighter i et firma

SPAMfighter Pro giver dig retten til at benytte vores prisbelønnede og effektive spamfilter på din PC i et firma/organisation. I SPAMfighter Pro versionen slipper du bl.a. for tekstbeskeden i dine afsendte e-mails og du får dertil en del flere funktioner.

Unikt sprogfiltreringsværktøj, der muliggør afvisning af e-mails på specifikke sprog

SPAMfighter Pro har indbygget et unikt sprogfilter, der giver dig mulighed for at filtrere e-mails skrevet på rigtig mange forskellige sprog! Mange spammails kommer i sprog de fleste af os ikke forstår, og derfor har vi udviklet dette unikke sprogfiltermodul. Sprogfiltret er let at aktivere og vil effektivt filtrere alle e-mails fra de fravalgte lande.<br />Sprogfilteret er kun tilgængeligt for SPAMfighter Pro brugere. Den gratis SPAMfighter Standard giver ikke mulighed for at benytte sprogfiltret.

Mulighed for at flytte toolbaren i Microsoft Outlook

SPAMfighter Pro er mere fleksibel og giver dig større mulighed for at tilpasse Outlook som du ønsker det. Med SPAMfighter Pro kan toolbaren flyttes rundt som det passer dig, hvorimod den er fastlåst i den gratis SPAMfighter Standard.

Gratis telefonsupport - Ring og få hjælp hvis du har brug for det!

Som SPAMfighter Pro kunde kan du gratis ringe og få hjælp på normale arbejdsdage, som er: Mandag - fredag ml. 10 - 17.

Mulighed for mere end 5 adresser i Afvist/Godkendt liste

På Afvis/Godkendt listen kan du tilføje e-mail og domæne adresser som du ikke er interesseret i at modtage e-mails fra i fremtiden.<br />

Slip for SPAMfighter beskeden i dine afsendte e-mails

Alle SPAMfighter Standard brugere får automatisk en besked i deres udgående e-mails, der fortæller at man benytter SPAMfighter og hvor mange spammails der indtil videre er blevet blokeret.

Slip for reklamen i Outlook/Outlook Express

Når du benytter SPAMfighter Standard, vil der være en reklamebar i forlængelse af SPAMfighter toolbaren, der vil vise forskellige tekstreklamer.<br />

Pris pr. år inkl. alle nye versioner

Gratis

US$29.00. inkl. moms