Vælg sprog:

Gratis Spam Blocker Software fra SPAMfighter

SPAMfighter er Europa's ledende udvikler af Spam blocker software. Vi blokerer spam for millioner af private og virksomheder på PC'ere og servere.

Hver gang en ny mail ankommer vil mailen automatisk blive testet af SPAMfighter. Hvis det er spam vil det blive blokeret og dernæst flyttet til en spam folder. Hvis spammailen ikke genkendes som spam kan man klikke på bloker spam knappen og spam mailen blokeres fra resten af de 8,968,667 SPAMfighters i 238 lande.

8,968,667 brugere benytter allerede SPAMfighter som spam blocker, og i de sidste 24 timer har 128 nye brugere tilsluttet sig kampen for at blokere spam. Hvis en bruger modtager en spam mail kan vedkommende med et klik blokere denne mail for alle andre SPAMfightere.

Prisvindende spam blocker teknologi

Start download til Windows

SPAMfighter er et gratis værktøj til både Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Mail og Mozilla Thunderbird, som effektivt blokerer for spam og phishing.

Funktioner

  • Filtrerer ikke på enkle sætninger eller såkaldte "trigger" ord.
  • Unikt sprogfiltreringsværktøj, der muliggør afvisning af e-mails på specifikke sprog
  • Automatisk "læs mail" beskyttelse - dermed ment, ingen tabte forretningsmails!
  • SPAMfighter Standard er 100% gratis for private brugere.
  • Afvis e-mails fra uønskede domæner og personer
  • Beskytter alle e-mail konti på din PC

Business produkter

Læs mere

SPAMfighter Exchange Module, SPAMfighter Mail Gateway og SPAMfighter Hosted Mail Gateway er de mest effektive og brugervenlige spamfiltre til beskyttelse af virksomhedens netværk mod spam og phishing svindel.