Select language

Kupite SPAMfighter Pro sada

Sa softverom SPAMfighter Pro dobivate

Jedinistveni alat za filtriranje jezika

Neograničeni unosi crnih/bijelih listi

Bez reklama u porukama elektroničke pošte

Bez podnožja softvera SPAMfighter

Pravo na uporabu softvera SPAMfighter u tvrtki

Kupi sad!

The SPAMfighter Pro version costs only US$29.00 a year.

Diners Club MasterCard Visa Maestro JCB Eurocard Visa Electron Discover American Express Paypal echeck Bank Transfer 

Usporedi značajke

SPAMfighter Standard

SPAMfighter PRO

Automatska zaštita "stvarne pošte" - znači da nema izgubljenih poslovnih poruka elektroničke pošte!

Kadgod prihvatite poruku elektroničke pošte od sigurnog pošiljatelja (tj. sve poruke elektroničke pošte koje ne "blokirate"), SPAMfighter će automatski naučiti da treba omogućiti primanje svih poruka elektroničke pošte od tog pošiljatelja i ubuduće. Budući da se to brzo uči, nećete morati strahovati da će poruke elektroničke pošte koje želite primiti biti filtrirane u SPAMfighter mapu.

Sučelje na više jezika!

English, German, Spanish, Chinese, French, Italian, Greek, Dutch, Swedish, Norwegian, Suomi, Russian, Bulgarian, Portuguese, Japanese, Polish, Vietnamese and Danish

Domene crnih lista i poruke elektroničke pošte

SPAMfighter Vam daje potpunu kontrolu nad prilagođavanjem svojeg filtra svojim specifičnim potrebama. Na jednostavan način možete staviti na crnu listu dosadne domene ili poruke elektroničke pošte osiguravajući tako da nikada više nećete primiti poruke elektroničke pošte od tih pošiljatelja.

Besplatne automatske nadogradnje

Besplatne automatske nadogradnje

Prijavljivanje neželjene pošte jednim klikom - osvetite se sada!

Smjesta se osvetite! Klikom na "Blokiraj" ne samo da ćete osigurati da će se neželjena pošta filtrirati kao neželjena pošta za SVAKOG korisnika softvera SPAMfighter, nego ćete igrati i aktivnu ulogu u uništavanju nezakonitog poslovanja pošiljatelja neželjene pošte.

Automatsko upravljanjem bijelim listama

Nema potrebe za ručnom konfiguracijom filtra prema ključnim riječima ni prilagođavanjem ostalih pravila kada se koristite softverom SPAMfighter. Jednostavno instalirajte SPAMfighter i zaboravite na njega. SPAMfighter će automatski istrenirati Vaš filtar i održavati ga maksimalno učinkovitim!

Štiti od "phishinga", krađe identiteta i ostalih prijevara putem poruka elektroničke pošte

Phishing je čin slanja poruke elektroničke pošte korisniku uz lažno predstvaljanje kao prava tvrtka u pokušaju prijevare korisnika i nagovaranja da Vam dadne privatne informacije koji će se koristiti za krađu identiteta.Poruka elektroničke pošte korisnika odvodi na web stranicu, na kojoj se od njih traži da ažuriraju svoje osobne informacije, kao što su lozinke i kreditne kartice, broj zdrvatsvenog osiguranja i brojevi bankovnih računa, koje prava tvrtka već posjeduje. Međutim, ta je web stranica prijevara

Zaštita višestrukih računa elektroničke pošte

Nema ograničenja broja računa elektroničke pošte koje možete zaštititi na svojem računalu. SPAMfighter štiti sve korisnike, čak i ako postoje višestruki korisnici s različitim podacima za prijavu na Vašem osobnom računalu.

Pravo na uporabu softvera SPAMfighter u tvrtki

SPAMfighter Pro daje vam pravo korištenja našeg nagrađivanog i učinkovitog SPAMfighter filtra na svome osobnom računalu u tvrtki/organizaciji. Kupnjom softvera SPAMfighter Pro također ćete se riješiti i podnožja u svojim izlaznim porukama elektroničke pošte otkrivajući tako svojim klijentima i poslovnim kontaktima da se služite besplatnom nekomercijalnom verzijom softvera SPAMfighter namijenjenoj samo za kućnu uporabu.

Jedinstveni alat za filtriranje jezika koji Vam omogućuje blokiranje pošte napisane određenim jezicima

SPAMfighter Pro ima jedinstveni ugrađeni filtar jezika, koji Vam omogućuje filtriranje poruka elektroničke pošte napisanih na 18 različitih jezika. Koliko ste puta dosad primili neželjenu poštu na jeziku kojim se ne služite? Tvrtka SPAMfighter je razvila novi jedinstveni jezični modul, koji je vrlo jednostavno instalirati i koji učinkovito filtrira sve poruke elektroničke pošte koje sadržavaju odabrane jezike.

Opcija za premještanje alatne trake u Microsoft Outlooku

SPAMfighter Pro omogućuje Vam veću fleksibilnost i daje Vam opciju pomicanja alatne trake gdjegod Vam to najviše odgovara u Microsoft Outlooku.

Besplatna telefonska podrška - nazovite nas i dobijte pomoć ako Vam je ona potrebna

Kao korisnik softvera SPAMfighter Pro, imate pristup besplatnoj telefonskoj podršci tijeom radnog tjedna: od ponedjeljka do petka od 10-17 (CET).

Neograničeni unosi crnih/bijelih listi

Crna lista/bijela lista jest lista na koju možete dodavati adrese elektroničke pošte ili adrese domena od kojih ubuduće ne želite primati poruke elektroničke pošte

Opcija za uklanjanje podnožja softvera SPAMfighter u Vašim porukama elektroničke pošte

Svi korisnici softvera SPAMfighter Standard automatski dobivaju malo podnožje na dnu svojih izlaznih poruka elektroničke pošte koje naznačuje da se koristite softverom SPAMfighter kao softverov za zaštitu od neželjene pošte te koliko je ukupno poruka neželjene pošte dosad blokirao SPAMfighter. Također obuhvaća i poveznicu na SPAMfighter.

Klijent elektroničke pošte bez reklama

Alatna raka u softveru SPAMfighter Standard sadržava prostor za oglas, u kojem su prikazani različiti tekstualni oglasi.

Cijena (uključuje nadogradnje i tehničku podršku)

Besplatno

US$29.00