Select language

Osvrti korisnika na proizvod SPAMfighter Exchange Module

Pročitajte osvrte na SPAMfighter Exchange Module od strane stručnjaka poslužitelja Microsoft Exchange. A pročitajte i naše Poslovne slučajeve koji se koriste proizvodom SPAMfighter server ovdje.

TechRepublic
"SEM je alat koji se neprestance razvija i koji uistinu približava borbu protiv neželjene pošte učinku od 100 posto. A konačni rezultat...SEM je definitivo vrijedan dodatak vašem poslužitelju Exchange server."

Podiže se i počinje s radom u roku od par minuta, a nije potrebna nikakva konfiguracija niti održavanje

ExchangeServerPro
"I što je još važnije, blokirao je sve poruke neželjene pošte poslane na poslužitelj bez ijedne pogrešne pozitivne podudarnosti tijekom mojih testiranja"

PeteNetLive

"...On je prilično intuitivan, a zadana politika dolazi prethodno konfigurirana i već primijenjena..."

OutlookExchange
"Koristi se padom događanja u SMTP-u i sprema pojedinačne poruke e-pošte za obavijest o primitku te poruke. To znači da bi se, u slučaju pada ili kvara SEM-a, bez obzira na prekid rada ili neuspjeh SMTP-a nastavio protok poruka e-pošte."

Winmag PRO
SEM je pobijedio u testiranju najvećeg nizozemskog časopisa Winmag PRO u kojemu se SEM profilirao u odnosu na jedan drugi vodeći proizvod za zaštitu od neželjene pošte za poslužitelj Microsoft Exchange na tržištu.

Podiže se i počinje s radom u roku od par minuta, a nije potrebna nikakva konfiguracija niti održavanje

TechiesHelp

"Radim s MS Exchange već 16 godina i koristim se svim proizvodima protiv virusa i neželjene pošte iz "stupa 1"". SPAMFighter je do danas najjednostavniji alat za konfiguraciju i upravljanje"

msexchange.org
"Mislim da je vrlo jednostavno instalirati i konfigurirati ovaj softver, a sve nove značajke bi trebale pomoći organizacijama u učinkovitoj borbi protiv neželjene pošte uz istodobno sprječavanje pogrešnih pozitivnih podudarnosti."