Select language

BESPLATAN softver za blokiranje neželjene pošte tvrtke SPAMfighter

Tvrtka SPAMfighter razvila je u Europi vodeći softver za blokiranje neželjene pošte. Mi blokiramo neželjenu poštu za stotine tisuća privatnih i korporativnih korisnika i na osobnim računalima i na poslužiteljima.

Kadgod primite novu poruku elektroničke pošte, SPAMfighter je automatski testira. Ako je riječ o neželjenoj pošti, poruka će se prebaciti u Vašu mapu s porukama neželjene pošte. Ako primite poruku neželjene pošte koju softver ne otkrije, kliknite na gumb Blokiranje neželjene pošte i ta će se poruka automatski ukloniti i od svih ostalih od ukupno 8,908,496 korisnika softvera SPAMfighter u 238 država/aregija u roku od par sekundi.

8,908,496 korisnika već koristi SPAMfighter kao softver za blokiranje neželjene pošte, a u samo posljednjih 24 sata 77 novih korisnika softvera SPAMfighters pridružilo se našoj borbi. Ako korisnik softvera SPAMfighter primi poruku neželjene pošte koju softver SPAMfighter ne otkrije, korisnik blokira poruku neželjene pošte jednim klikom, a ona u sekundi postaje blokirana i kod svih ostalih korisnika softvera SPAMfighter.

Award winning Spam Blocker technology

Preuzmite za Windows

SPAMfighter Standard besplatan je alat za blokiranje neželjene pošte koji radi i u Outlooku, Outlook Expressu, Windows mailu i Mozilla Thunderbirdu, koji automatski i na učinkovit način blokira neželjenu poštu i prijevare uslijed phishinga.

Značajke

  • Ne filtrira na temelju jednostavnih fraza ili "natuknica". Dopušta sve sadržaje
  • Jedinstveni alat za filtriranje jezika koji Vam omogućuje blokiranje pošte napisane određenim jezicima
  • Automatska zaštita "stvarne pošte" - znači da nema izgubljenih poslovnih poruka elektroničke pošte!
  • Standardna verzija softvera SPAMfighter 100% je besplatna za korisnike kod kuće
  • Crne liste i blok domene i poruke elektroničke pošte
  • Protects all email accounts on your PC

Poslovni proizvodi

Procitaj vise

SPAMfighter Exchange Module, SPAMfighter Domino Module, SPAMfighter Mail Gateway i SPAMfighter Hosted Mail Gateway najučinkovitiji si filtri protiv neželjene pošte kojima se vrlo jednostavno koristiti za zaštitu mreže tvrtke od neželjene pošte i phishing prijevara.
Pročitajte iskustva naših poslovnih korisnika sa softverom SPAMfighter u našin poslovnim slučajevima ovdje.