Välj språk:

Skräppostfilter från SPAMfighter

SPAMfighter är Europas ledande företag inom utvecklingen av skräppostfilter. Vi skyddar totalt 8,968,667 hemma- och företagsanvändare, både stationära datorer och servrar, mot oönskad skräppost, s.k. spam.

Om en SPAMfighter-användare får ett skräppostmeddelande som inte detekteras av SPAMfighter-filtret kan användaren själv rapportera in meddelandet med ett enda klick och på så vis blockera det för resten av de 8,968,667 användarna runt om i världen på ett par sekunder.
SPAMfighter Standard är ett helt kostnadsfritt skräppostfilter för Outlook, Outlook Express, Windows Mail och Mozilla Thunderbird som effektivt filtrerar bort skräppost och andra e-postbedrägerier, t.ex. försök till phishing. När ett meddelande skickas till ditt e-postprogram testas det automatiskt av SPAMfighter och om det visar sig vara skräppost flyttas det till din skräppostmapp.

Prisbelönt teknik för att filtrera bort skräppost.

Starta nedladdning för Windows

Ladda ner SPAMfighter för Outlook/Outlook Express

Funktioner

  • Din integritet garanteras - din e-post lämnar aldrig ditt nätverk.
  • Svartlistar domäner och e-postadresser.
  • Användaren kan rapportera in skräppost med ett enkelt klick.
  • Skyddar mot försök till phishing, identitetsstölder och andra e-postbedrägerier.
  • Skyddar alla e-postkonton på din dator.
  • Automatisk hantering av vitlistning.

Företagsprodukter

Läs mer

SPAMfighter Exchange Module, SPAMfighter Mail Gateway och SPAMfighter Hosted Mail Gateway är effektiva och lättanvända skräppostfilter för att skydda företag mot oönskad skräppost.