Välj språk:

Blockera skräppost med SPAMfighter

Detta är den ultimata lösningen mot skräppost för privata användare och små företag som inte kan installera serverprodukter för att filtrera e-post. Detta verktyg integreras perfekt med Outlook,Outlook Express, Windows Mail och Thunderbird.

Letar du efter ett sätt att blockera skräppost? SPAMfighters skräppostfilter tar automatiskt bort oönskad skräppost för över sex miljoner användare, såväl företag som privatpersoner, över hela världen.

Ladda ner och prova SPAMfighter helt gratis i 30 dagar utan några förbindelser!

Starta nedladdning för Windows

SPAMfighter Standard är helt gratis för privatanvändare.

SPAMfighter är mycket enkelt att använda!

Totalt använder 8,968,667 användare SPAMfighter för att blockera skräppost. De senaste 24 timmarna har 128 nya användare gått med i kampen mot skräppost. Om en SPAMfighter-användare får ett skräppostmeddelande som inte filtrerats bort av programmet rapporteras detta enkelt med ett klick och blockeras då för alla andra användare över hela världen inom ett par sekunder.

SPAMfighter Standard är ett helt kostnadsfritt verktyg som effektivt filtrerar bort skräppost och fungerar tillsammans

SPAMfighter är ett helt kostnadsfritt verktyg för Outlook, Outlook Express, Windows Mail och Mozilla Thunderbird som automatiskt filtrerar bort skräppost och skyddar dig mot försök till phishing och andra e-postbedrägerier. Så fort ett nytt e-postmeddelande anländer till ditt e-postprogram testas det automatiskt mot SPAMfighters filter. Visar det sig vara skräppost hamnar det direkt i din skräppostmapp.

Företagsprodukter

Läs mer

SPAMfighter Exchange Module, SPAMfighter Mail Gateway och SPAMfighter Hosted Mail Gateway är effektiva och lättanvända skräppostfilter för att skydda företag mot oönskad skräppost.