Välj språk:

Gratis skräppostfilter från SPAMfighter

SPAMfighter utvecklar Europas ledande mjukvara för skräppostblockering. Vi filtrerar bort skräppost för miljoner privat- och företagsanvändare på såväl PC som servrar.

När ett nytt meddelande anländer testas det automatiskt av SPAMfighter för att avgöra om det är spam eller inte. Visar det sig vara spam flyttas det automatiskt till din skräppostmapp. Skulle du få ett skräppostmeddelande som programmet inte klassificerar som skräppost kan du enkelt klicka på "blockera skräppost" och då rapportera in meddelandet till SPAMfighters server. På så sätt hjälper du andra användare att slippa få skräppostmeddelandet.

SPAMfighter skyddar totalt 8,968,667 användare över hela världen från oönskad skräppost och de senaste 24 timmarna har 128 nya användare tillkommit. Om en SPAMfighter-användare får ett skräppostmeddelande som inte filtrerats bort av programmet rapporteras detta enkelt med ett klick och blockeras då för alla andra SPAMfighter-användare inom ett par sekunder.

SPAMfighter använder en prisbelönt teknik för att filtrera bort skräppost.

Starta nedladdning för Windows

SPAMfighter Standard är ett helt kostnadsfritt verktyg som effektivt filtrerar bort skräppost och fungerar tillsammans med Outlook, Outlook Express, Windows Mail och Mozilla Thunderbird. Programmet filtrerar automatiskt bort skräppost och phishing-brev genom att testa all inkommande e-post mot SPAMfighter-servern.

Funktioner

  • Blockerar inte skräppost baserat på fraser eller specifika ord. Allt innehåll tillåts.
  • Unikt språkfilter som kan stoppa e-post på speciella språk.
  • Automatiskt skydd av legitim e-post som innebär att inga viktiga mejl kan försvinna.
  • SPAMfighter Standard är helt gratis för privatanvändare.
  • Svartlistar domäner och e-postadresser.
  • Skyddar alla e-postkonton på din dator.

Företagsprodukter

Läs mer

SPAMfighter Exchange Module, SPAMfighter Mail Gateway och SPAMfighter Hosted Mail Gateway är effektiva och lättanvända skräppostfilter för att skydda företag mot oönskad skräppost.