Välj språk:

Gratis skräppostfilter för Mozilla Thunderbird

SPAMfighter har utvecklat det säkraste och effektivaste skräppostfiltret på marknaden. Använder du Mozilla Thunderbird och vill slippa skräppost så behöver du bara installera SPAMfighter. Det är helt gratis för privatpersoner.

Gratis skräppostfilter för Mozilla Thunderbird

När ett nytt meddelande anländer testas det automatiskt av SPAMfighter för att avgöra om det är spam eller inte. Visar det sig vara spam flyttas det automatiskt till din skräppostmapp. Skulle du få ett skräppostmeddelande som programmet inte klassificerar som skräppost kan du enkelt klicka på "blockera skräppost" och då rapportera in meddelandet till SPAMfighters server. På så sätt hjälper du andra användare att slippa få skräppostmeddelandet.

Funktioner:

  • Skyddar mot identitetsstölder, försök till phishing och andra e-postbedrägerier.
  • Automatiskt skydd av legitim e-post som innebär att inga viktiga mejl kan försvinna.
  • Funktion för att automatiskt svart- och vitlista domäner och adresser.
  • Garanterat helt privat - ingen kan se dina e-postmeddelanden.
  • Unikt språkfilter som kan stoppa e-post på speciella språk.

Det finns två versioner av SPAMfighter:

SPAMfighter Standard

Detta är programmet du laddar ner och provar gratis i 30 dagar. Efter provtiden kan du välja att betala endast US$29.00 och behålla Pro-versionen, annars blir du automatiskt nedgraderad till gratisversionen SPAMfighter Standard. SPAMfighter Pro kan användas av företag och kommersiella verksamheter och ger dig tillgång till bättre skydd. Läs mer här.

SPAMfighter PRO

Detta program är helt gratis och kan användas av privatpersoner och skolor. Längst ner i ditt e-postprogram visas en kort textremsa och dina utgående meddelanden kommer att att ha texten: "Jag är skyddad av SPAMfighter". SPAMfighter Standard saknar språkfiltrerings-verktyget som Pro-versionen innehåller.

Systemkrav

Operativsystem:

Microsoft Windows XP (SP2), Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1 & Windows 10 (32bit eller 64bit)

E-postprogram:

Mozilla Thunderbird