Valitse kieli
SPAMfighter

Business Case Studies käyttää SPAMfighteria

Lue yritysasiakkaidemme kokemus SPAMfighterista. Punainen Risti käyttää SPAMfighteria roskapostinvastaisen

Case Studies

Saksan Punainen Risti käyttää SPAMfighteria roskapostinvastaisen suodatuksen ratkaisujen tarjoajana.

GRD on korkean profiilin organisaatio ja sen vuoksi hyvin näkyvä sekä julkisesti että roskapostittajille. Työskennellessään humanitaarisessä järjestössä heillä ei ole resursseja kuluttaa valtavaa IT-infrastruktuuria ja he ovat pakotetut löytämään edullisempia vaihtoehtoja, suojellakseen itseään roskaposteilta, virusten ja muiden vastaavien uhkien hyökkäilyiltä.

Lue Koko Tarina

Case Studies

Museum Volkenkunde-Hollanti

Museo Volkenkunde valitsi SPAMfighterin pitämään IT-ympäristön vapaana roskapostista. "Tärkein etu SPAMfighterista on, että ratkaisu ei tarjoa ainoastaan säännöllistä roskapostintarkistusta, vaan siihen liittyy myös maailmanlaajuinen SPAMfighteryhteisö taistelussa roskapostia vastaan. Käyttäjät jotka saavat ei-toivottua sähköpostia voivat merkitä viestin sellaisenaan. Jos riittävä määrä SPAMfightereita merkitsee saman viestin, suodatin estää nämä viestit käyttäjiltä ympäri maailman. Nämä ominaisuudet yhdessä erinomaisen hinta / laatu-suhteen kanssa muodostivat päänäkökohdat SPAMfighterin valinnan taustalla," Taekema lisää.

Lue koko tarina

Business Case Studies käyttää SPAMfighteria

ID-Theftprotect - Iso-Britannia

IDTP (www.id-theftprotect.com) on yksi Ison-Britannian johtavista tietoturvayrityksistä, jolla on korkean profiilin asiakkaita, kuten BBC, Lavasoft, Xerobank ja Sana Security. Väärä henkilöllisyys on nopeimmin kasvava rikollisuus maailmassa. Yhdysvalloissa 9.9 milj. ihmistä oli kohteena vuonna 2008, 22 prosentin nousu vuodesta 2007. Isossa-Britanniassa, petokset ja identiteettipetokset kasvoivat 16% vuonna 2008. Identiteettipetokset ovat kasvava haaste kun yksityishenkilöt ja yritykset eivät ymmärrä riskejä eivätkä he ymmärrä, kuinka helppoa on varastaa jonkun identiteetti. Lisäksi yksityishenkilöt ja yritykset eivät ole ennakoivia tähän kasvavaan rikollisuuteen - he reagoivat vain kun se on jo tapahtunut.

Lue koko tarina

<strong>Anti Spam ratkaisu UMATESissa on SPAMfighter!</strong><br /><br />

Anti Spam ratkaisu UMATESissa on SPAMfighter!

UMATES.com tuottaa kantolaukkuja ja tarvikkeita kannettaville tietokoneille ja on yksi johtavista valmistajista markkinoilla - tuotteita myydään maailmanlaajuisesti. Yhtiö kommunikoi pääasiassa sähköpostin välityksellä, joten on välttämätöntä saada ratkaisu, joka suodattaa roskapostia normaaleista sähköposteista. Se säästää aikaa ja auttaa välttämään viruksia, haittaohjelmia ja muita hyökkäyksiä. Parhaan suojan tarjoamiseksi UMATES halusi tuotteen, joka olisi luotettava ja jolla olisi korkea blokkausprosentti.

Lue Koko Tarina

Lue yritysasiakkaidemme kokemus SPAMfighterista.  Punainen Risti käyttää SPAMfighteria roskapostinvastaisen

UniFlip käyttää SPAMfighteria - Roskapostin suodatusratkaisu säästää aikaa ja rahaa online-ohjelmistopalvelulle!

Onko sinulla koskaan ollut tarvetta laittaa esite, luettelo tai mikä tahansa muu suuri asiakirja onlinetilaan, jotta kohderyhmä saa parhaan palvelun? Tämä on sitä, mihin UniFlip on erikoistunut. UniFlip on ammattitaitoinen ja joustava online-ohjelmisto, jota yritykset ja organisaatiot yli 60 maassa ympäri maailmaa käyttävät. UniFlip kasvaa jatkuvasti ja asiakkaat palaavat, koska palvelulla on korkea käytettävyys ja luotettavuus.

Lue koko tarina

Sensus on tutkimus-perustainen konsultointijärjestö, joka neuvoo saavutettavissa olevan webdesignin, ja on erikoistunut teknologian kehittämiseen, joka tukee osallisuutta tietoyhteiskunnassa. Ollen kehittäjä ja johtaja palkitulle sähköpostipalvelu RoboBraille, jota käytetään maailmanlaajuisesti sähköisten asiakirjojen käännöksiin pistekirjoituksella ja audio-tiedostojen käännöksiin ihmisiltä, jotka ovat näkövammaisia tai lukihäiriöisiä, Sensuksella on ilo käyttää SPAMfighteria tarjoamaan tuhansille päivittäisille RoboBraille-käyttäjille nopeita ja tarkkoja käännöspalveluita, jotka on suojattu roskapostilta.<br />

Sensus

Sensus on tutkimus-perustainen konsultointijärjestö, joka neuvoo saavutettavissa olevan webdesignin, ja on erikoistunut teknologian kehittämiseen, joka tukee osallisuutta tietoyhteiskunnassa. Ollen kehittäjä ja johtaja palkitulle sähköpostipalvelu RoboBraille, jota käytetään maailmanlaajuisesti sähköisten asiakirjojen käännöksiin pistekirjoituksella ja audio-tiedostojen käännöksiin ihmisiltä, jotka ovat näkövammaisia tai lukihäiriöisiä, Sensuksella on ilo käyttää SPAMfighteria tarjoamaan tuhansille päivittäisille RoboBraille-käyttäjille nopeita ja tarkkoja käännöspalveluita, jotka on suojattu roskapostilta.

Lue Koko Tarina

Saat apua SPAMfighteriin täältä

SPAMfighter on roskapostin suodatusratkaisu - hyvä uutinen NZ News UK-sivustolle!

NZ News UK sivusto tarjoaa Uuden-Seelannin ulkomailla asuvalle yhteisölle Iso-Britanniassa sekä brittiläisille maahanmuuttajille uusimmat relevantit uutiset. Kustantamo oli helppo kohde roskapostittajille - keskimääräinen roskapostin osuus oli noin 5 roskapostia 2 oikeutettua sähköpostia kohtaan. Asennettuaan SPAMfighter-palvelinratkaisun, NZ News UK on nyt jälleen roskapostivapaa .

Lue Koko Tarina