Επιλογή γλώσσας

DRIVERfighter κριτικές χρηστών

Διαβάστε σχόλια και κριτικές από χρήστες του DRIVERfighter. Το DRIVERfigher αρέσει σε όλους και πάμε στοίχημα πως θα αρέσει και σε εσάς.

"Δεν είχα συνειδητοποιήσει πως είναι απαραίτητο να ενημερώνω τους οδηγούς του υπολογιστή μου και πως δεν το είχα κάνει ποτέ. Τώρα κατάλαβα πως το να το αμελείς μπορεί να προκαλέσει χαμηλές επιδόσεις και πολλά άλλα προβλήματα, τα οποία μέχρι τώρα αντιμετώπιζα καθημερινά."
Emily Slowiak
Moms Into Living Fit

"Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να σαρώνεις τον υπολογιστή σου μία φορά την εβδομάδα. Αν υπάρχουν οδηγοί που δεν είναι πια επίκαιροι, το DRIVERfighter θα σε ειδοποιήσει και εσύ θα κάνεις απλά κλικ στο Ενημέρωση για να τους ενημερώσει. Ανακάλυψα πως είχα συνολικά δεκατρείς παλιούς οδηγούς. Δεν είναι να απορεί κανείς που ο υπολογιστής μου συμπεριφέρεται τρελά και αρνείται να δουλέψει."
Rita Hernandez
Rita's Reviews

"Έχω έναν υπολογιστή δέκα χρονών, τον οποίο χρησιμοποιώ σαν εφεδρικό. Με μία σάρωση τoυ DRIVERfighter ανακάλυψα πως υπήρχαν οδηγοί που δεν είχαν ενημερωθεί για περισσότερες από 3000 μέρες. Για τη σάρωση χρειάστηκε ένα λεπτό και για τις ενημερώσεις όχι πάνω από δέκα λεπτά. Δε μοιάζει με τίποτα από όσα είχα δει μέχρι σήμερα. Τώρα όλοι οι οδηγοί ενημερώνονται στη στιγμή και εγώ μπορώ να δουλέψω ΠΟΛΥ πιο εύκολα σ' αυτό το παλιό μηχάνημα."
Jasmine Powers
Jasminepowers.com

"Αυτό το πρόγραμμα τα κάνει όλα - κατεβάζει και κάνει εγκατάσταση των ενημερώσεων όλων των οδηγών που υπάρχουν στον υπολογιστή σου. Την πρώτη μέρα που το έκανα ενημέρωσε δεκάδες. Κάποια πράγματα απλά δε τα σκέφτομαι ποτέ. Η ενημέρωση των οδηγών μου ήταν σίγουρα ένα από αυτά."
Dina Demerest
My Unentitled Life

"Ξέρουμε πως πρέπει να ενημερώνουμε τους οδηγούς των προγραμμάτων, αλλά συνήθως το αναβάλλουμε μέχρι να αρχίσουν τα προβλήματα στη χρήση του προγράμματος. Το DRIVERfighter φροντίζει να κάνει αυτή τη διαδικασία τόσο απλή όσο είναι η σάρωση για ιούς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις κλικ σε ένα κουμπί."
Beeb Ashcroft
Coupon Corner

Εκκίνηση δωρεάν σάρωσης τώρα

Εκκίνηση Λήψης για Windows