Επιλογή γλώσσας

Πρόγραμμα μεταπωλητών SPAMfighter

Φιλοσοφία συνεργασίας SPAMfighter

Το SPAMfighter είναι ένα όνομα που εμπιστεύονται σε όλο τον πλανήτη και είναι πιστοποιημένο από την Microsoft.
Προσφέρουμε τεχνολογικά προηγμένα φίλτρα spam και άλλες λύσεις ασφαλείας, οι οποίες είναι εύκολες στην εγκατάσταση και τη χρήση για κάθε χρήστη, τόσο στο σπίτι όσο και στις μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις.

Δουλεύουμε αποκλειστικά με ικανούς και άξιους μεταπωλητές για να είμαστε σίγουροι για την ικανοποίηση των πελατών μας και το κοινό όφελος όλων των εμπλεκόμενων. Σας παρέχουμε τα εργαλεία και την υποστήριξη που απαιτούνται για την ώθηση των πωλήσεών σας σε προϊόντα SPAMfighter ώστε να αυξήσετε τα κέρδη και το μερίδιο αγοράς σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα μεταπωλητών SPAMfighter στείλτε μας ένα e-mail με λεπτομέρειες σχετικά με την επιχείρησή σας (παρακαλώ συμπεριλάβετε την ιστοσελίδα και το τηλέφωνό σας)

Προσφέρουμε

  • Ανταγωνιστικές τιμές και μεγάλες εκπτώσεις
  • Δοκιμαστικό 30 ημερών της πλήρους έκδοσης των αντισπαμικών φίλτρων ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να κρίνουν μόνοι τους με την ησυχία τους πριν κάνουν την παραγγελία τους σε εσάς
  • Προωθητικό υλικό, το οποίο περιλαμβάνει μία συλλογή από banner, ενημερωτικά φυλλάδια και το λογότυπο του Πιστοποιημένου Συνεργάτη SPAMfighter
  • Αποκλειστική λειτουργική μονάδα Μεταπωλητών SPAMfighter για εύκολη πρόσβαση σε προσφορές, άδειες, επισκόπηση τιμολογίων κ.λπ.
  • Καταχώρηση στην ιστοσελίδα μας σαν Μεταπωλητής για τη χώρα σας

Απαιτούμε

Το μόνο που απαιτούμε είναι μία αφοσιωμένη προσπάθεια για προώθηση και πώληση των προϊόντων SPAMfighter μέσω τις γκάμας προϊόντων σας, online και offline. Έχουμε σπουδαίες λύσεις για όλους τους τύπους χρηστών και εταιρειών, οπότε το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε το κατάλληλο για κάθε ένα από τους πελάτες σας.

Δεν χρέωνουμε τέλη εγγραφής.

Απλό πρότυπο συνεργασίας, που εξασφαλίζει τη συνεχιζόμενη αποδοτικότητα και αύξηση της επιχείρησής σας.
Βραβεία