Επιλογή γλώσσας

Links γραφείου Τύπου

Στο Γραφείο Τύπου μας θα βρείτε ειδήσεις για το SPAMfighter, δελτία τύπου, φωτογραφίες τύπου και πληροφορίες για τον SPAMfighter. Μπορείτε να ψάξετε ελεύθερα ότι χρειάζεστε ή επικοινωνήστε με την ομάδα δημοσίων σχέσεων μας, οι οποίοι θα χαρούν να σας βοηθήσουν.

The SPAMfighter Team<br />

Ποιοι είμαστε;

Διαβάστε την ιστορία για το πώς τέσσερα παιδιά ξεκίνησαν τον SPAMfighter εδώ και γνωρίστε την υπόλοιπη ομάδα εδώ.

Βραβεία

Βραβεία

Είμαστε πολύ περήφανοι για τα προϊόντα μας, αλλά δεν χρειάζεται να βασιστείτε μόνο στο λόγο μας για αυτό. Διαβάστε κριτικές για τα προϊόντα μας από τα διεθνή περιοδικά και δημοσιεύσεις.

Σας ευχαριστώ για το λογισμικό SLOW-PCfighter. Σας ευχαριστώ για την άμεση υποστήριξη προϊόντων σας. 
Η εταιρεία σας είναι το είδος εταιρείας που σέβομαι, και πως πιστοποιώ πως η SPAMfighter και το SLOW-PCfighter, είναι μία σεβαστή και αποτελεμαστική εταιρεία.

Μαρτυρίες

Διαβάστε μερικές από τις μαρτυρίες των 8,968,667 ευχαριστημένων χρηστών SPAMfighter και των 42,086,140 χρηστών του SLOW-PCfighter.

<strong>Bloggers</strong>

Bloggers

Έχετε κάποια ιστοσελίδα ή blog και θα θέλατε να κάνετε μία αξιολόγηση για το λογισμικό μας; Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα δημοσίων σχέσεων μας για μια δωρεάν άδεια αξιολόγησης. Αν έχετε κάποια ιδέα για προώθηση θα χαρούμε να τη μοιραστείτε μαζί μας. Δείξτε την υποστήριξη και τη δέσμευσή σας στον πόλεμο εναντίον του spam, τοποθετώντας ένα banner του SPAMfighter στο site σας. Δείτε την ποικιλία από κομψά banner μας εδώ.

<strong>Social Media </strong>

Social Media

Ακολουθήστε το SPAMfighter στο Twitter ή πάρτε μέρος στη σελίδα θαυμαστών μας στο Facebook για να έρθετε σε επαφή με εμάς και άλλους SPAMfighters. Δεν είστε μόνοι σας εκεί έξω.

Feel free to use SPAMfighter Certified Partner logo on your web site, brochures, newsletters etc.<br />If you need it in another size, please contact us!<br /

Ενημερωτικό δελτίο

Το ενημερωτικό δελτίο μας περιέχει ειδικές προσφορές για λογισμικό και τα τελευταία νέα του SPAMfighter. Μπορείτε να είστε ο πρώτος που θα μαθαίνει, κάνοντας την εγγραφή σας εδώ.