Επιλογή γλώσσας

Πληροφορίες Εταιρείας SPAMfighter

Ο SPAMfighter, προπορευόμενος κατασκευαστής αντί spam στην Ευρώπη, προστατεύει 8,968,667 χρήστες από238 χώρες/περιοχές και εδρεύει στη Δανία (Σκανδιναβία). Ο SPAMfighter ιδρύθηκε και ανήκει στους Henrik Sørensen, Martin Thorborg (ιδρυτές της Jubii - της μεγαλύτερης Πύλης Ίντερνετ στη Δανία, τώρα μέρος του Lycos Europe Network), Daniel Hjortholt και Martin Dyring (και οι δύο κατασκευαστές με πολύ μεγάλη εμπειρία).

Ο SPAMfighter δεν έχει οφειλές και είναι υγιής επιχείρηση. Η Ομάδα SPAMfighter εδρεύει σε διάφορα μέρη όπως ΗΠΑ, Δανία, Ουκρανία και Ταϊλάνδη. Κάθε μέρα λαβαίνουμε πολλά μηνύματα από ικανοποιημένους πελάτες, και αυτό μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τον SPAMfighter. Διαβάστε μερικά από αυτά εδώ.

Αποστολή
Η αποστολή του SPAMfighter δεν είναι τίποτα άλλο παρά να σώσει το κόσμο από ανεπιθύμητες ηλεκτρονικές διαφημίσεις.

Η ιστορία του SPAMfighter
Το 1995 εμείς, οι Henrik Sorensen, Martin Thorborg και μερικοί φίλοι ξεκίνησαν το cybernet.dk (τώρα Jubii), ένας από τους πρώτους Παροχείς Ίντερνετ στην Δανία. Μια μέρα ο διακομιστής των email σταμάτησε να λειτουργεί, και πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να συνειδητοποιήσουμε ότι ο διακομιστής μας χρησιμοποιόταν από spammers που μοιράζανε ενοχλητική αλληλογραφία (spam). Μας πήρε σχεδόν μία εβδομάδα να φιλτράρουμε τα μηνύματα spam από τα κανονικά μηνύματα των χρηστών μας και κατά την διάρκεια εκείνης της εβδομάδας, οι χρήστες μας δεν μπορούσαν ούτε να λαμβάνουν ούτε να στέλνουν email.
Τότε ορκιστήκαμε ότι κάποια μέρα θα παίρναμε εκδίκηση, και τα επόμενα χρόνια δεν ήταν πιο ενθαρρυντικά. Τα μηνύματα spam γινόντουσαν πιο πολλά μέρα με τη μέρα, και μας κόστιζαν χρόνο και χρήμα. Τότε όταν πουλήσαμε το Jubii, το επόμενο βήμα ήταν εύκολη απόφαση. Ναι έχεις δίκιο- SPAMfighter!

Η ιδέα του SPAMfighter είναι να προκαλέσει τους ανθρώπους όλου του κόσμου ν' αναφέρουν το spam τους εύκολα και γρήγορα μόνο με ένα κλικ. Όταν αρκετοί χρήστες μπλοκάρουν ένα μήνυμα spam μεταφέρεται αυτόματα στο φάκελο του SPAMfighter και για τους υπόλοιπους χρήστες του SPAMfighter. Τώρα 8,968,667 άτομα σε όλο τον κόσμο βοηθούν να κάνουν τον SPAMfighter σχεδόν τρομακτικά αποτελεσματικό.

Για να προστατευθείτε και ταυτόχρονα να βοηθήσετε τους άλλους στον πόλεμο ενάντια του spam, απλά κάντε λήψη του δωρεάν SPAMfighter, και θα απαλλαγείτε από το spam μέσα σε λίγα λεπτά. Λήψη του δωρεάν SPAMfighter εδώ.

Απονομές και Βραβεία SPAMfighter

Επικοινωνία με SPAMfighter

Address:
SPAMfighter ApS
Kobbelvænget 72, 2.
DK-2700 Brønshøj
Denmark

FREE Phone Support
Headquarters
English, Danish, Dutch , French, Spanish and German
All products, including server solutions, supported
+45 7022 1551
10:00 a.m. - 5:00 p.m. CET

Oaksky US, Inc
Υποστήριξη Πελατών Βορείου Αμερικής
PO Box 830455
Miami, FL 33283-0455
USA
Τηλέφωνο: +1 (646) 513 2834
Fax (ΗΠΑ) +1 (561) 265 7318

info@spamfighter.com (Όχι υποστήριξη)
sales@spamfighter.com (Μόνο πωλήσεις)
Βοήθεια & υποστήριξη, κοιτάξτε εδώ

SPAMfighter Thailand
c/o Flip Invert
277/24 Moo 5 Soi18
Naklua Rd. Pattaya
20150 THA
Phone: +66 38 371 394


Ταϋλανδέζικα, Κινεζικά & Κορεατικά
Τηλεφωνική υποστήριξη μόνο για χρήστες Pro.
Για λύσεις server, παρακαλώ καλέστε στη Δανία
10:00 π.μ. - 5:00 μ.μ. UTC/GMT +6/7 ώρες
+66 38 371 394

Συνεργασίες και στρατηγικές συμμαχίες

Στόχος μας στον SPAMfighter είναι να παρέχουμε το καλύτερο λογισμικό φίλτρου spam του κόσμου. Να δημιουργούμε συνεργασίες ή συμμαχίες με εταιρείες που παρέχουν συνεργάσιμα προϊόντα και υπηρεσίες που θα ωφελήσουν όλους. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να συνεργαστούμε με ISPs, Σχολεία και Εκπαιδευτικούς Φορείς/Οργανισμούς, με Παροχείς Online Υπηρεσιών, Εταιρείες Software, και Κατασκευαστές Hardware. Εάν η εταιρεία σας θα ήθελε να εκφράσει την επιθυμία σχηματισμού συνεργασίας ή συνεταιρισμού μαζί μας παρακαλώ επικοινωνήστε εδώ.

Χορήγηση άδειας προϊόντων εμπορικής προσαρμογής

Ενδιαφέρεστε για τη μετονομασία του SPAMfighter για διανομή με το εμπορικό σας σήμα ή με το προϊόν σας ή υπηρεσία; Καλοδεχόμαστε ευκαιρίες όπου μια μοναδική χορήγηση άδειας ιστότοπου δεν είναι αρκετή να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Μπορούμε να προβούμε σε συνεργασία χρήσης κοινής ονομασίας λογισμικών μας με την επωνυμία της επιχείρησής σας ή να τροποποιήσουμε εντελώς τη διεπαφή για την «εμφάνιση και αίσθηση» του εμπορικού σας σήματος.

Δελτία Τύπου

Μπορείτε να βρείτε Δελτία Τύπου του SPAMfighter εδώ.

Θέσεις εργασίας

Μπορείτε να βρείτε ευκαιρίες εργασίας εδώ.

Συνεργάτες και φίλοι

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Συνεργάτες & Φίλους

Έχετε ιστότοπο;

Τότε δημιουργήστε σύνδεσμο με τον SPAMfighter. Δείτε πώς γίνεται εδώ.