Επιλογή γλώσσας

Δήλωση προσωπικού απορρήτου του SPAMfighter

Η SPAMfighter ApS δημιούργησε αυτή τη δήλωση προσωπικού απορρήτου για να εκφράσει την ειλικρινή δέσμευσή μας στο ιδιωτικό απόρρητο. Η ακόλουθη δήλωση γνωστοποιεί τους μεθόδους συλλογής και διάδοσης πληροφοριών που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα.

Καταγραφή Πληροφοριών

Καταγράφουμε τη διεύθυνση IP σας για να βοηθήσουμε στην εντόπιση προβλημάτων με τον διακομιστή μας και να διαχειριστούμε τον ιστοχώρο μας. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται πρωτίστως για γενικές πληροφορίες επισκεψιμότητας και ασφάλειας.

Cookies

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί τα cookies για τον εντοπισμό πληροφοριών που σχετίζονται με τους επισκέπτες μας. Αυτό μας παρέχει την δυνατότητα να μαθαίνουμε από τις συνήθειες των χρηστών μας για να καταστήσουμε την ιστοσελίδα και το λογισμικό μας ακόμα καλύτερα.

Ασφάλεια

Στην ιστοσελίδα μας εφαρμόζονται μέτρα ασφαλείας για προστασία από απώλεια, κατάχρηση, και τροποποίηση πληροφοριών που βρίσκονται στην κατοχή μας. Παρέχει ασφαλή διακομιστή για όλες τις παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, κρυπτογραφώντας με ασφάλεια όλα τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τυποποιημένες μεθόδους του κλάδου. Δεν αποθηκεύει τους αριθμούς πιστωτικών καρτών για τις επεξεργαζόμενες παραγγελίες.

Δελτία Παραγγελιών

Η ιστοσελίδα μας παρέχει δελτία παραγγελιών για να αγοράσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε. Όταν κάνετε μία παραγγελία, συγκεντρώνουμε τις πληροφορίες επικοινωνίας (όπως την διεύθυνση e-mail σας). Οι πληροφορίες επικοινωνίας από τα δελτία παραγγελιών χρησιμοποιούνται μόνο για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας όταν αυτό καταστεί απαραίτητο. Αυτό περιλαμβάνει την αποστολή του κωδικού προϊόντος σας και την δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας εάν προκύψει πρόβλημα με την παραγγελία σας. Οι συλλεγόμενες οικονομικές πληροφορίες χρησιμοποιούνται για να σας τιμολογήσουμε για την παραγγελία σας και διαγράφονται αμέσως μετά τη χρήση.

Ενημερωτικό δελτίο

Εγγράφουμε άτομα στο δωρεάν ενημερωτικό μας δελτίο χρησιμοποιώντας την διεύθυνση e-mail που χρησιμοποιήθηκε κατά τη λήψη του SPAMfighter. Η διεύθυνση e-mail που μας δίνετε χρησιμοποιείται μόνον για να σας στείλουμε το δωρεάν ενημερωτικό μας δελτίο και να παρακολουθούμε τον λογαριασμό σας.
Η διεύθυνση e-mail σας δεν κοινοποιείται ΠΟΤΕ σε άλλες εταιρείες!

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι

Στην ιστοσελίδα περιέχονται σύνδεσμοι με άλλες ιστοσελίδες. Η SPAMfighter ApS δεν ευθύνεται για τυχόν μη ασφαλείς τακτικές προσωπικού απορρήτου ή για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών.