Valitse kieli

DRIVERfighter käyttäjäkommentteja

Lue DRIVERfighter käyttäjien kommentit ja hyväksynnät. He pitävät DRIVERfighterista ja me uskomme, että sinäkin tulet pitämään.

"Tajusin, etten koskaan ollut päivittänyt tietokoneeni ohjaimia, en edes tiennyt, että se pitää tehdä. Tämän tekemättä jättäminen voi aiheuttaa hitautta ja muita ongelmia, joiden kanssa teen töitä päivittäin."
Emily Slowiak
Moms Into Living Fit

"Ainoa asia, mikä sinun tulee tehdä, on skannata tietokoneesi kerran viikossa. Jos käytössäsi on vanhentuneita ohjaimia, DRIVERfighter ilmoittaa sinulle ja kun klikkaat päivitä, ne on päivitetty. Minulla oli yhteensä 13 vanhentunutta ohjainta. Ei ihme, ettei tämä hullu tietokone halua puolet ajasta toimia."
Rita Hernandez
Rita's Reviews

"Kymmenvuotiaalla vara-PC:lläni oli yli 3000 päivää vanhoja ohjaimia DRIVERfighterin skannauksen perusteella. Skannaus kesti vain minuutin ja päivitys ei yli kymmentä, tällaista en ollut koskaan ennen nähnyt. Nyt olen hetkessä ajan tasalla ja voin odottaa tämän vahan kapistuksen toimivan PALJON paremmin."
Jasmine Powers
Jasminepowers.com

"Tämä ohjelma hoitaa kaiken - se lataa ja sitten asentaa kaikki päivitykset PC:lläsi oleville ohjaimille. Kun tein sen ensimmäisen kerran, ohjelma päivitti bazillianin. Jotkut asiat eivät vain koskaan tule mieleen. Ohjainteni päivitys oli ehdottomasti yksi niistä."
Dina Demerest
My Unentitled Life

"Ohjaimien päivittäminen on yksi niistä asioista, jonka tiedämme tarvitsemamme tehdä, mutta jota ei tule tehtyä ennen kuin ohjelman käytössä koituu ongelmia. DRIVERfighter...pyrkii tekemään tästä niin luonnollista, kuin virus skannauksen tekemisestä, yksinkertaistamalle sen yhden klikkauksen prosessiksi."
Beeb Ashcroft
Coupon Corner

Aloita ilmainen skannaus nyt

Aloita lataus Windows