Valitse kieli

SPAMfighter Tietosuojaseloste

SPAMfighter ApS haluaa osoittaa tämän tietosuojaselosteen avulla vilpittömän sitoutumisensa tietoruojaan. Seuraava lausuma ilmoittaa tiedon keräämiseen ja välittämiseen liityvät käytännöt tällä sivustolla.

Kirjatut Tiedot

Kirjaamme IP-osoitteenne voidaksemme auttaa diagnosoimaan ongelmia palvelimemme kanssa ja hallitaksemme internetsivustojamme. Näitä tietoja käytetään ensisijaisesti yleisen liikenteen seurantaan ja turvallisuuteen.

Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä seuratakseen tietoja vierailijoistamme. Tämä antaa meille mahdollisuuden oppia heidän käyttötottumuksistaan sekä -tavoistaan ja tehdä sivustostamme ja ohjelmistoistamme entistä parempia.

Turvallisuus

Tällä sivustolla on turvatoimia, jotka varmistavat että tietojen katoaminen, väärinkäyttö ja muuttaminen on meidän hallinnassamme. Tämä sivusto tarjoaa turvallisen palvelimen kaikille luottokorttitilauksille, joka turvallisesti salaa kaikki henkilötiedot alan standardimenetelmillä. Tämä sivusto ei säilytä käsiteltyjen tilausten luottokorttinumeroita.

Tilauslomakkeet

Sivustomme tarjoaa tilauslomakkeita voidaksesi ostaa tuotteita. Kun teet tilauksen, keräämme yhteystiedot (kuten sähköpostiosoitteesi). Yhteystiedot tilauslomakkeelta ovat vain yhteydenpitoa varten tarvittaessa. Yhteydenpitoa on esimerkiksei se, että lähetämme sinulle tuoteavaimen ja otamme sinuun yhteyttä, jos tilauksessasi on jokin ongelma. Taloudellisia tietoja käytetään laskuttamaan sinua tilauksesta, ja ne poistetaan heti käytön jälkeen.

Uutiskirje

Me ilmoitamme asioista ilmaisessa uutistiedoteessa käyttämällä samaa sähköpostia, jota käytit SPAMfighteria ladattaessa. Sähköpostiosoitetta, jonka annat, käytämme vain lähettääksemme sinulle ilmaisen uutiskirjeen ja seurataksemme tiliäsi.
Sähköpostiosoitettasi EI KOSKAAN jaeta muiden yritysten kanssa!

Ulkoiset linkit

Tämä sivusto sisältää linkkejä muille sivuille. SPAMfighter ApS ei vastaa tietosuojakäytännöistä tai tällaisten sivustojen sisällöstä.