Valitse kieli

Roskapostisuodatin SMTP-palvelimille

SPAMfighter Mail Gateway integroituu täydellisesti yhtiön nykyiseen sähköpostin infrastruktuuriin ja turvaa yrityksen sähköpostiympäristön. Se on helppo asentaa, eikä se vaadi päivittäisiä ylläpitotehtäviä. SPAMfighter Mail Gateway perustuu SPAMfighterin ainutlaatuiseen maailmanlaajuiseen yhteisöön, jossa on yli 8 miljoonaa käyttäjää

SPAMfighterin käyttäjät 8,968,667 käyttävät SPAMfighter Mail Gateway Serveriä 238 maissa/alueilla.Jos tarpeeksi suuri määrä SPAMfighterin käyttäjiä raportoi samasta roskapostista, se poistetaan välittömästi kaikilta Spamfightereilta ja sen käyttäjiltä. Tämä tarkoittaa välitöntä roskapostin suojaa ilman turhaa hallintaa tai ylläpitoa.

SPAMfighter Mail Gateway integroituu saumattomasti Windowsin kanssa ja käsittelee jopa 200.000 sähköpostia tunnissa pienimmällä laitteistokysynnällä. Täysin kykeneviä asennuksia virtuaalisissa Windows ympäristöissä (VMWare Virtual Server Hyper-V jne.).

The SPAMfighter Mail Gateway sovellus ei vaadi erityistä laitteistoa, ja sitä voidaan käyttää jo olemassa olevaan VMWare asennukseen. Tämä järjestelmä ennakoitujen sähköpostien määrälletai tilavuudelle tulee olemaan jatkuva prosessi .

SPAMfighter Mail Gateway tarjoaa kattavan suojan kaikkia nykyisiä sähköposti-syntyneitä uhkia vastaan, jotka jatkuvasti hyökkäävät verkkoanne vastaan. SPAMfighter Mail Gatewayn monikerroksinen puolustusjärjestelmä antaa sinulle seuraavat suojaukset:

Roskapostin vastaisuus. SPAMfighterin käyttämät algoritmit ja menetelmät ovat kattavia ja ainutlaatuisia roskapostin vastaisessa teollisuudessa roskapostien havaitsemiseksi ja suodattamiseksi pienimmällä virhemarginaalilla.

Yhteisösuodatus. Jos tarpeeksi monta SPAMfighterin käyttäjää raportoi samasta roskasähköpostista, se poistetaan välittömästi kaikilta muilta SPAMfighterin käyttäjiltä. Tämä tarkoittaa välitöntä roskapostisuojausta ilman määritys- ja huoltopalveluja.
Kun uusi sähköposti saapuu, se testataan automaattisesti SPAMfighterin yhteisöverkostossa. Jos se on roskapostia, käyttäjän määrittelemää toimintaa sovelletaan sähköposteihin.

Anti-Spyware. (Liitteet) - Kaikki liitteet skannataan ja kaikki suorituskelpoiset vakoiluohjelmat havaitaan ja poistetaan välittömästi.

Verkkourkinnan torjunta. SPAMfighter tarjoaa vankan suojan verkkourkintaohjelmia vastaan, joita usein käytetään keräämään luottamuksellisia tietoja organisaatiosta tai sen yksittäisiltä käyttäjiltä.

KumppanuudetKumppanuudetKumppanuudet

Uudet ominaisuudet SPAMfighter Mail Gatewayn uudessa versiossa

 • Laajennettu käyttäjien ja käytäntöjen hallinta!
 • Käyttäjäprofiili useilla kielillä!
 • Uudet IP-pohjaiset suodattimet ja käytäntöjen hallinta!
 • Nyt kartoitetaan 3,500 sähköpostia minuutissa standardilaitteistolla!
 • Support for both 32 bit and 64 bit
 • Tarkat tilastot - mahdollisuus antaa käyttäjille/asiakkaillepääsy tiettyihin osiin tilastoista

Ominaisuudet

 • Extremely low false positive rate
 • Välitön suoja roskapostia ja phishingiä eli tietojen kalastusta vastaan
 • Support for both 32 bit and 64 bit
 • Multi threaded scan engine utilizing all available CPU cores
 • Policy and Usergroup based filtering
 • The biggest community based antispam filtering
 • Low total cost of ownership (TCO)
 • Käyttöoikeus SPAMfighter Mail Gatewayllä alkaa 5 lisenssillä ja voi nousta aina yrityksen lisenssiin.

SPAMfighter Mail Gateway (SMG) kuvankaappaukset. Se on helppo asentaa ja käyttää ilman päivittäisiä ylläpitotehtäviä

Saadaksesi lisätietoja SPAMfighter Mail Gateway-palvelimista, ole ystävällinen ja soita meille:+45 70 22 15 51

30:n päivän maksuton kokeilu ja ilmainen puhelin-, chatti- ja sähköpostituki

Kilpailukykyinen hinnoittelu ja tuntuvat alennukset

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmä

Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Windows Server 2000, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2011, Windows Server Essentials

Prosessori

Intel Pentium (tai yhteensopiva)

Sähköpostipalvelin

MDaemon, WorkgroupMail, Merak, WinMail, MS SMTP MAIL Service, Postfix, QMail, Courier,
Sendmail, IMail, GroupWise, CommuniGate, XMail, Kerio, ArGoSoft, CMailServer