Valitse kieli

SPAMfighter jälleenmyyjäohjelma

SPAMfighterin kumppanuusfilosofia

SPAMfighter on maailmanlaajuisesti tunnettu luotettava tuotemerkki, joka on myös Microsoftin sertifioima. Tarjoamme teknisesti korkealuokkaisia roskapostisuodattimia ja muita turvallisuusratkaisuja, jotka on helppo asentaa ja käyttää niin kotona sekä pienemmissä ja suuremmissakin yrityksissä.

Taataksemme asiakastyytyväisyyden teemme yhteistyötä ammattitaitoisten jälleenmyyjien kanssa ajaen molemminpuolisia etuja. Me tarjoamme tarvittavat työkalut ja tuotetuen tuotteen myymiseen mahdollistaen yrityksesi liikevaihdon sekä markkinaosuuden kasvun.

Ota yhteyttä meihin täällä

Ota enemmän selvää SPAMfighter jälleenmyyntiohjelmasta lähettämällä meille sähköpostilla yhteystietosi ja tietoa yrityksestäsi (mainitse www sivutosi sekä puhelinnumerosi)

Me tarjoamme

  • Kilpailukykyinen hinnoittelu ja tuntuvat alennukset
  • 30 päivän ilmainen täysversion kokeilujakso jotta asiakkaasi voivat tutustua tuotteeseen perin pohjin ennen tuotteen ostamista.
  • Mainosmateriaalia sisältän mainosjulisteita, tuotelehtisiä ja SPAMfighter Certified Partner logo
  • Erillinen SPAMfighter jälleenmyyntimoduli joka takaa helpon tavan muokata tarjouksia, lisenssejä, laskuja, yhteenvetoja ym.
  • Listaus sivustollamme jälleenmyyntilistalla sinun massasi

Me tarvitsemme

Me tarvitsemme vain päättäväisyyden myydä ja markkinoida SPAMfighter tuotettamme porfoliossasi, online sekä offline. Meillä on huippuluokan ratkaisuja kaiken tyyppisille käyttäjille ja yrityksille, joten sinun tulee vain löytää oikea ratkaisu vastaamaan asiakkaan tarpeita ja toiveita.

Me emme laskuta liittymisestä.

Yksinkertainen kumppanuusmalli, joka varmistaa yhtiösi kannattavuuden ja kasvun.
Palkinnot