Valitse kieli

SPAMfighter Yrityksen tiedot

SPAMfighter, Tanskassa peustettu yritys, on Euroopan johtava anti spam kehittäjä ja suojaa 8,968,667 käyttäjää 238 maassa / alueella. SPAMfighterin perusti ja omistaa Henrik Sørensen, Martin Thorborg (Jubiin perustajat - Tanskan suurin Internet-portaali, joka on nyt osa, Lycos Europe Networkia), Daniel Hjortholt ja Martin Dyring (molemmat hyvin kokeneita kehittäjiä).

SPAMfighterilla ei ole velkaa ja se on kannattavaa liiketoimintaa. SPAMfighter Tiimi sijaitsee Yhdysvalloissa, Tanskassa, Ukrainassa ja Thaimaa. Päivittäin saamme lukuisia sähköposteja iloisilta asiakkailta, jotka kannustavat meitä jatkuvasti parantamaan SPAMfighteria. Lue joistakin heistä täältä.

Tehtävä
SPAMfighterin tehtävänä ei ole mikään vähempi kuin pelastaa maailma ei-toivotuilta sähköisiltä mainoksilta ja tarjota innovatiivista PC optimointia sekä suojausratkaisuja.

The SPAMfighter tarina
Vuonna 1995 me, Henrik Sorensen, Martin Thorborg ja pari ystäväämme, perustimme cybernet.dk:n (nyt Jubii), joka on yksi ensimmäisistä Internetin tarjoajista Tanskassa. Eräänä päivänä sähköpostipalvelin lopetti toimintansa ja meillä kesti jonkin aikaa ennen kuin ymmärsimme, että roskapostin levittäjät olivat ottaneet palvelimemme haltuun levittääkseen roskapostia. Kesti lähes viikon suodattaa roskapostia käyttäjien normaaleista sähköposteista, ja kyseisen viikon aikana käyttäjät eivät pystyneet lähettämään tai vastaanottamaan sähköpostia.
Siitä lähtien vannoimme, että saisimme kostaa jonain päivänä. Seuraavat vuodet eivät tehneet meitä yhtään sen tyytyväisemmiksi. Roskapostien määrä kasvoi päivittäin maksaen meille rahaa ja aikaa. Kun myimme Jubiin, oli hyvin helppoa päättää mitä aloittaa seuraavaksi. Kyllä, olet oikeassa - SPAMfighterin!

SPAMfighterin idea on saada ihmiset ympäri maailmaa raportoimaan saamastaan roskapostista nopeasti ja helposti yhdellä napsautuksella. Kun tarpeeksi moni käyttäjä on estänyt roskapostin, se sijoitetaan automaattisesti SPAMfighter kansioon kaikille muillekin SPAMfighterin käyttäjille. Juuri nyt 8,968,667 ihmistä ympäri maailmaa auttaa meitä tekemään SPAMfighterista lähes pelottavan tehokkaan.

Jos sinä haluat myös tulla suojatuksi ja auttaa muita ihmisiä torjumaan roskapostia, tulee sinun vain ladata ilmainen SPAMfighter jonka myötä tulet roskapostivapaaksi muutamassa minuutissa. Hanki SPAMfighter ilmaiseksi täältä.

SPAMfighter tunnustukset ja palkinnot

Ota yhteyttä SPAMfighteriin

Address:
SPAMfighter ApS
Kobbelvænget 72, 2.
DK-2700 Brønshøj
Denmark

Puhelintuki
Pääkonttori
Englanti, Tanska, Hollanti, Saksa, Ranska, Espanja
Palvelinratkaisujen tuki kaikille tuotteille, mukaan lukien palvelinratkaisut
10:00 a.m. - 5:00 p.m. CET
+45 7022 1551

Oaksky US, Inc
Asiakastuki Pohjois-Amerikassa
PO Box 830455
Miami, FL 33283-0455
USA
Puhelin: +1 (646) 513 2834
Fax (USA) +1 (561) 265 7318

info@spamfighter.com (Ei tuki)
sales@spamfighter.com (Vain myynti)
auttava tuki, katso täältä

SPAMfighter Thailand
c/o Flip Invert
277/24 Moo 5 Soi18
Naklua Rd. Pattaya
20150 THA
Puhelin: +66 38 371 394

Thai, kiina & korea
Puhelintuki - vain Pro-asiakkaille.
Palvelin-ratkaisut - soita Tanskaan
10:00 - 17:00 UTC/GMT +6/7 tuntia (EI kesä- ja talviaikaeroa.)
+66 38 371 394

Kumppanuuksia ja strategisia liittoutumia

Keskitymme SPAMfighterissa tarjoamaan maailman parhaimman roskapostisuodatinohjelmiston. Muodostamalla kumppanuuksia tai liittoutumia yritysten kanssa, jotka tarjoavat täydentäviä tuotteita ja palveluita, voi olla hyötyksi kaikille. Olemme aina avoimia luomaan kumppanuuksia Internet-palvelun tarjoajien, koulujen ja oppilaitosten, online palvelujen tarjoajien sekä ohjelmistoyritysten ja laitevalmistajien kanssa.Jos yrityksenne haluaa keskustella kumppanuuden tai liittouman muodostamisesta kanssamme, olkaa ystävällinen ja ottakaa meihin yhteyttä tästä.

Merkkituotteistettu tuotelisensointi

Oletko kiinnostunut ohjelmistomme uudelleentuotemerkitsemisestä tuotemerkkinne tai tuotteenne tai palvelunne kanssa? Olemme avoimia mahdollisuuksille, joissa yhden sivuston lisenssi ei riitä vastaamaan tarpeitanne. Voimme tehdä yhteistyötä ohjelmistomme tuotemerkitsemisessä yrityksenne nimen kanssa tai kokonaan muuttaa käyttöliittymän vastaamaan brändinne ´näköä ja tuntua´. Lue enemmän täältä.

Lehdistötiedotteet

Löydät SPAMfighter Lehdistötiedotteet täältä.

Työpaikat

Voit löytää vapaana-olevat työpaikat täältä.

Yhteistyökumppanit ja ystävät

Haluamme antaa erityiskiitokset tästä Yhteistyökumppaneille &Ystäville

Onko sinulla nettisivu?

Tee sitten linkki SPAMfighterille. Katso, miten se tehdään täältä.