Velg språk:

Anmeldelser av DRIVERfighters brukere

Les kommentarer og anbefalinger fra DRIVERfighters brukere. De liker DRIVERfighter og vi vedder på at det vil du også.

"Jeg innså at jeg aldri har oppdatert driverne på min computer, heller visste jeg ikke at jeg trengte å gjøre det. Å unnlate og gjøre dette kan forårsake treg ytelse og en mengde andre problemer som jeg daglig må håndtere."

Emily Slowiak
Moms Info Living Fit

"Det eneste du har å gjøre er å skanne din computer en gang i uken. Hvis der er drivere som er gått ut på dato, vil DRIVERfighter la deg vite det og du klikke bare på oppdatering og driverne blir oppdatert. Jeg hadde 13 drivere som var gått ut på dato. Ikke rart at denne sprøe computeren ikke ville jobbe halvparten av tiden."

Rita Hernandez
Rita's Reviews

"Min 10 år gamle PC for backup hadde 3000+ dager gamle drivere i henhold til skanningen fra DRIVERfighter. Skanningen tok omtrent ett minutt og oppdateringene -- ikke mere enn 10 minutter, i motsetning til noe jeg har sett tidligere. Nå er alt oppdatert på et blunk, og jeg kan se fremover mot at denne gamle maskinen vil arbeide en mye bedre."

Jasmine Powers
Jasminepowers.com

"Dette programmet gjør alt -- det laster ned driverne og installerer oppgraderingene til alle driverne som du har på din PC. Første gangen jeg gjorde dette, oppdaterte det en "bazillian". Noe som jeg overhode ikke tenkte på. Oppdatering av driverne var absolutt en av de tingene."

Dina Demerest
My Unentitled Life

"Oppdatering av drivere for et program er en av disse tingene som vi vet vi skulle gjøre, men som trolig ikke blir gjort inntil der er et problem med programmet. DRIVERfighter... har til hensikt å gjøre prosessen så enkelt som å kjøre en virusskanning, ved å effektivisere prosessen med et enkelt klikk på en knapp."

Beeb Ashcroft
Coupon Corner

Start gratis skanning

Last ned for Windows