Velg språk:

SPAMfighter bedriftsinformasjon

SPAMfighter, Europa's ledende anti spam utvikler, beskytter 8,968,667 brukere fra 238 land/områder, og har sitt hovedkontor i Danmark (Skandinavia). SPAMfighter ble grunnlagt, og er eid, av Henrik Sørensen, Martin Thorborg (grunnlegger av Jubii -- Danmark's største Internet Portal, som nå er en del av Lycos Europe Network), Daniel Hjortholt og Martin Dyring (begge svært erfarne programutviklere).

SPAMfighter har ingen gjeld og er en svært solid bedrift. SPAMfighter gruppen har avdelingskontorer i USA, Danmark, Ukraina og Thailand. Hver dag mottar vi en mengde e-post fra fornøyde kunder, og det oppmuntrer oss til å fortsette og forbedre SPAMfighter. Les noen av e-postene her.

Hovedbudskap
SPAMfighter's hovedbudskap er intet mindre enn å frelse verden fra uønskede elektroniske anonser.

Historien bak SPAMfighter
I 1995 startet vi, Henrik Sørensen, Martin Thorborg og et par venner, cybernet.dk (nå Jubii). Dette var en av de første Internet Leverandører i Danmark. En dag stoppet e-post serveren å fungere, og det tok oss en stund før vi forsto at vår server ble misbrukt av spammere for å distribuere spam (e-post søppel). Det tok oss nesten en uke å sortere ut all e-post søppel fra normal e-post til våre brukere. I løpet av denne uken kunne ikke våre brukere hverken sende eller motta e-post.
Den gang sverget vi på at vi en dag ville ta hevn, og de påfølgende årene gjorde oss ikke noe gladere. Antall e-post søppel økte hver eneste dag, og kostet oss penger og tid. Så da vi solgte Jubii, var det veldig enkelt for oss og definere vårt neste prosjekt. Ja, du har helt rett -- SPAMfighter.

Ideen bak SPAMfighter er å få brukere rundt omkring i verden til å rapportere den e-post spam de mottar på en rask og effektiv måte med et enkelt tastetrykk. Når nok antall brukere har blokkert en e-post spam, vil den automatisk bli lagret i en SPAMfighter mappe for alle andre brukere av SPAMfighter. Akkurat nå er der 8,968,667 brukere over hele verden som er behjelpelig med å gjøre SPAMfighter nesten skremmende effektful.

Hvis du også ønsker å bli beskyttet, og hjelpe andre brukere i kampen om e-post søppel, så er det bare å laste ned den frie versjonen av SPAMfighter. Du vil bli fri for e-post søppel innen noen få minutter. Motta SPAMfighter for fri her.

SPAMfighter Utmerkelser og Priser

Kontakt SPAMfighter

Address:
SPAMfighter ApS
Kobbelvænget 72, 2.
DK-2700 Brønshøj
Denmark

Telefon Support:
Hovedkontor
Engelsk, Dansk, Nederlandsk, Tysk, Fransk, Spansk
Alle produkter, inkludert server-løsninger støttes
10:00 a.m. - 5:00 p.m. CET
+45 7022 1551

Oaksky US, Inc
Kundestøtte i Nord Amerika
PO Box 830455
Miami, FL 33283-0455
USA
Telefon: +1 (646) 513 2834 (Fri telefonstøtte)
Fax (USA): +1 (561) 265 7318

info@spamfighter.com (Ingen brukerstøtte)
sales@spamfighter.com (Kun for salg)
For brukerstøtte, se her


SPAMfighter Thailand
c/o Flip Invert
277/24 Moo 5 Soi18
Naklua Rd. Pattaya
20150 THA
Telefon: +66 38 371 394

Thailandsk, Kinesisk & Koreansk
Telefonstøtte
Serverløsninger, vennligst ring Danmark
10:00 a.m. - 5:00 p.m. UTC/GMT +6/7 timer
+66 38 371 394

Partnership og strategiske allianser.

Vår fokus på SPAMfighter er å kunne tilby verdens beste programvare for e-post søppel. Å opprette samarbeide og allianser med andre firmaer som tilbyr lignende service og produkter kan være en fordel for alle. Vi er alltid åpne til å etablere samarbeide med Internet Service Leverandører, Skoler og Utdannelses Institusjoner, Online Service Leverandører, Programvare firmaer, og Maskinvare produsenter. Hvis din bedrift er interessert i å diskutere mulighten til å forme et samarbeide eller en alliance med oss, vennligst kontakt oss her

Produktlisens for Merkevarer

Er du interessert i å gi SPAMfighter ny identitet for distribusjon under dine merkevarer, eller som ditt produkt eller tjenester? Vi er åpne for utvidede muligheter, der hvor en linsens for ett enkelt nettsted ikke er tilstrekkelig, til å tilfredstille dine behov. Vi kan samkjøre vår programvare med ditt firmanavn eller fullstendig endre det grafiske grensesnittet i våre produkter slik at det møter utseende på dine merkevarer.

Pressemeldinger

Du kan finne SPAMfighter's pressemeldinger her

Diverse stillinger

Du kan finne ledige stillinger her

Samarbeidspartnere og venner

Vi ønsker å gi en spesiell takk til følgende samarbeidsparnere og venner

Har du en Web side?

Hvis du har en Web side, registrer en link til SPAMfighter. Trykk her, og se hvordan du gjør det.