Velg språk:

SPAMfighters Forhandlerprogram

SPAMfighters Samarbeidsfilosofi

SPAMfighter er et troverdig varemerke rundt omkring i verden og sertifisert av Microsoft.
Vi tilbyr avansert teknologi i våre spamfiltere og andre sikkerhetsløsninger, som alle er enkle å installere og brukervennlige; både hjemme, i SMBer og i større bedrifter.

Vi er sterkt fokusert på å jobbe med faglig dyktige og kompetente forhandlere for å sikre at kundene er tilfredst og har gjensidig nytte av alle parter. Vi gir deg vertøy og den støtte som er nødvendig for å promovere salget av SPAMfighters produkte,r og øke din inntekt og markedsandel.

Kontakt oss her

Lær mer om vårt SPAMfighter Forhandlerprogram ved å sende oss en e-post med detaljer omkring ditt firma (vennligst inkluder din webside og ditt telefonnummer).

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige priser og store rabatter
  • 30 dagers gratis prøve av den fullstendige utgaven av våre spamfiletere, slik at dine kunder kan gjøre en fullstendig og overbevisende evaluering, før de gjør en bestilling hos deg
  • Salgsfremmende materiale, som inkluderer forskjellige bannere, produktark og en logo for SPAMfighter Sertifisert Partner.
  • En spesiell SPAMfighter Forhandlermodul for enkel tilgang til kvotering, lisenser, fakturaoversikt osv.
  • Registert på vår webside over forhandlere i ditt land.

Vi krever

Alt vi krever er en dedikert innsats til å markedsføre og selge SPAMfighters produkter i din portofølje, både online og offline. Vi har gode løsninger for alle typer av brukere og bedrifter, så alt du har å gjøre er å finne riktig produkt for hver enkelt av dine kunder.

Vi krever ikke noe tilknytningsgebyr.

En enkel samarbeidsmodel, som sikrere din bedrift økende gevinst og vekst.<br />
Utmerkelser