Velg språk:

Presserom Linker

I vårt Presserom vil du finne nyheter om SPAMfighter, pressemeldnger, nyhetsbilder og annen informasjon om SPAMfighter. Du må gjerne se etter den informasjon du trenger eller kontakt vårt PR Team som mer enn gjeren vil hjelpe deg.

The SPAMfighter Team<br />

Hvem er vi?

Les historien om hvordan fire unge men startet SPAMfighter her og møt resten av teamet her.

Utmerkelser

Priser og utmerkelser

Vi er veldig stolt av våre prdukter, men ikke bare hør på hva vi sier. Les anmeldelser av våre produkter fra interasjonale magasiner og publikasjoner.

Hei, kjøpte Slow-Pcfighter 19.11.09. Må bare si at dette programmet er
fantatstisk. En PC som har irritert vettet av meg i over ett år fungerer nå
raskt! Skal anbefale programmet til alle. Ingenting

Uttalelser

Les noe av de positive uttalelsene blandt våre 8,968,667 SPAMfighter og 42,086,140 SLOW-PCfighter brukere.

<strong>Bloggere</strong>

Bloggere

Har du en blog eller en webside og kunne tenkte eg å anmelde vår programvare? Vennligst ta kontakt med fårt PR team for en gratis evalueringslisens. Hvis du også har tanker og ideer om markedsføring vil vi gjerne høre om dem. Vis din støtte og engasjement for kringen mot spam ved å plassere en SPAMfighter banner på din wide. Se vårt utvalg av flotte og smarte bannere her.

<strong>Sosiale Medier</strong><br />

Sosiale Medier

Følg SPAMfighter på Twitter eller bli med på vår fanside på Facbook for å kommunisere med oss eller andre brukere av SPAMfighter. Du er ikke alene der ute!

Feel free to use SPAMfighter Certified Partner logo on your web site, brochures, newsletters etc.<br />If you need it in another size, please contact us!<br /

Nyhetsmagasin

Vårt nyhetsbrev inneholder spesielle tilbud på progammer og de siste nhetene om SPAMfighter. Vær den første til å få vite om dette ved å signere her