Velg språk:

Spamfighters Erklæring om Personvern

SPAMfighter ApS har opprettet "Erklæring om Personvern" for å vise vår oppriktige forpliktelse til personvern. Nedenfor finner du en oversikt over den informasjon vi lagrer, og gjør bruk av, fra denne websiden.

Lagret informasjon

Vi lagrer din IP adresse (maskin adresse) til hjelp ved eventuell problemløsning med vår server og til å administrere vår webside. Denne informasjonen er først og fremst brukt til generell trafikk informasjon og sikkerhet.

Cookies

Vår webside bruker "cookies" for å registrere informasjon om våre besøkende. Dette gir oss mulighet til å lære brukernes vaner og brukerstruktur som igjen vil gjøre vår webside og programvare enda bedre.

Sikkerhet

Denne websiden har etablerte sikkerhetsrutiner for å beskytte mot tap, misbruk, og endring av informasjon som er under vår kontroll. Denne websiden gir en sikker server for alle ordrer med betaling via kredittkort, samt at all personlig informasjon er koded i henhold til industristandard. Denne websiden lagrer ikke kredittkortnummer etter at ordren er behandlet.

Bestillingsformularer

På vår websiden finner du bestillingsformularer til bruk når du vil kjøpe våre produkter. Når du sender inn en bestilling lagrer vi kontaktinformasjon (som din e-post adresse). Kontaktinformasjonen fra bestillingsformularet er kun brukt når vi trenger å komme i kontakt med deg. F.eks. når vi sender ut produktkoden eller hvis der er noen problemer med din bestilling. Betalingsinformasjon, som kredittkortnummer etc., vil bli slettet så fort betalingen er blitt godkjent fra banken.

Nyhetsmagasin

Vi registrerer besøkende for vårt frie nyhetsmagasin ved å benytte den e-post adresse som er brukt ved nedlasting av SPAMfighter. Denne e-post adressen er kun brukt til å sende deg det frie nyhetsmagasinet, samt oppfølging av din konto. Din e-post adresse vil ALDRI bli gitt ut til andre firmaer!

Andre tilknytninger

Denne websiden inneholder tilknytning til andre websider. SPAMfighter ApS er ikke ansvarlig for deres praksis av personvern eller innholdet av slike websider.