Roskapostien määrä laskussa ensimmäisen osavuoden H1 2011 aikana raportoi M86

M86 Security julkaiseman uuden raportin, H1-2011 (January-June 2011) mukaan, roskapostien määrä on laskenut merkittävästi. Macworld.co.uk 19. heinäkuuta 2011.

M86 Securityn viimeisin raportti kertoo, että kaikki luotettavat turvayhtiöt ovat ilmoittaneet roskapostien vähentyneen Spammit.comin lakkauttamisen myötä.

M86 Securityn SVI (Spam Volume Index) on tällä hetkellä 2000, lähestulkoon 50% vuoden 2010 määrästä, joka oli 4,000-6,000. Tämän perusteella virkavallan asiaan puuttumisella on ollut myönteinen vaikutus estäen mm. Bredolab, Mega-D and Rustock haittaohjelmat.

On myös kannustavaa että roskapostin vähentymisen lisäksi erityisesti deittailu-, uhkapeli- ja lääkemainosroskapostit ovat vähenemään päin.

M86 Securityn mukaan verkkourkinta postit eivät ole enää niin yleisiä. Enää vain noin yksi tuhannesta roskapostiviestistä mitä on liikkeellä pyrkii urkkimaan tärkeitä tietoja käyttäjältä. Haitallisia liitetiedostoja sisältävät roskapostit taas edelleen kattavat noin 5% kaikista ro...

» SPAMfighter - 7/26/2011

3 helppoa askelta Windows PC:si ohjainten päivitykseenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Sähköposti täynnä roskapostia? Ilmainen roskapostisuodatin!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Seuraava