Internetin surffaajia varoitetaan uuteen Goole Plussaan kohdistuvista hyökkäyksistä

Kaspersky Labs varoittaa Internetin surffaajia uuteen Goole Plus networking sivustoon kohdistuvista hyökkäyksistä. On havaittu, että vaika Google+' on julkaistu vasta 2011, on sivustoilla ollut jos 10 miljoonaa vierailijaa mikä on ennekuulumatonta. Vähemmän hämmästyttävää onkin, että myös cyber rikollistet ovat löytäneet sivuston.

Kaspersky on havainnut, että liikkeellä on väärennettyjä kaverikutsuja, joita lähetetään sähköpostiin. Kaspersky Labs on jo havainnut brasilialaisen rikollisjoukon jotka levittävät huijaus kutsuja jotka sisältävät linkin johdattaen haittaohjelmien kynsiin. Iafrica.com 21. heinäkuuta 2011.

Tämä huijarijoukko havaitsi tekaistun kutsun, joka kohdistui portugalia puhuviin yksilöihin. Kaspersky ketoi, että kutsussa oli linkki joka johdatti käyttäjät sivulle jolla oli pankkiiritroijalainen tyyppiä .cmd joka on asusti Dropboxissa. Lisäksi se sisälsi linkin Google Docsin tiedostoon. Linkissä luki "Lähetä kutsu ystävälle" mutta se osoittautuikin käyttäjätietoja sie...

» SPAMfighter - 8/3/2011

3 helppoa askelta Windows PC:si ohjainten päivitykseenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Sähköposti täynnä roskapostia? Ilmainen roskapostisuodatin!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Seuraava