Select language

Program za partnere sa softverom s bijelom etiketom - jednostavno proširite svoju ponudu proizvoda

Povećajte svoj tržišni udio i prihode s našim softverom s bijelom etiketom

Tražite proizvod s bijelom etiketom koji se lako može konvertirati i u potpunosti ponovno brendirati s Vašim logotipom, grafikom i tekstom? Iskoristite prednosti koje Vam pruža nagrađivani i najprodavaniji softver tvrtke SPAMfighter za čišćenje registra, SLOW-PCfighter, i proizvod protiv neželjene pošte, SPAMfighter Pro, kao softverski proizvodi s bijelom etiketom. Možemo Vam pomoći da unovčite svoju korisničku bazu i privučete nove klijente s brzim pristupom tržištu dajući Vam pristup novom proizvodu u roku od 3 do 4 tjedna.

Naš program softvera s bijelom etiketom savršen je za izdavače, podružnice i tvrtke za razvijanje softvera i omogućuje im da vrlo brzo prošire svoj asortiman proizvoda i privuku nove klijente diljem svijeta s proizvodom koji se lako može konvertirati - čak 20% onih koji preuzmu ovaj proizvod s interneta, na kraju ga i kupe. Naš program softvera s bijelom etiketom najjači je u industriji s vrhunskim industrijskim tvrtkama u svijetu kao klijentima, a prisutan je na svakom kontinentu - s više od 2,5 milijuna prodanih licencija.

Program za partnere sa softverom s bijelom etiketom - jednostavno proširite svoju ponudu proizvoda

Program softvera s bijelom etiketom tvrtke SPAMfighter omogućuje Vam da smjesta proširite asortiman svojih proizvoda bez potrebe za razvojnim stručnjacima te da privučete nove klijente diljem svijeta pomoću naših višejezičnih kapaciteta.

white labe software, white label product

Svojstva programa softvera s bijelom etiketom

Predanost impelementaciji/operativni menadžeri

Predani tim za upravljanje računima pružat će Vam podršku pri provedbi projekta, obuci o alatima/modulima za upravljanje proizvodom i u prodajnim / marketinškim potrebama.

Sadržaj/modul za prevođenje

Dat ćemo Vam pristup web sučelju, koje Vam omogućuje revidiranje i ažuriranje teksta u programu za instalaciju, softverskoj aplikaciji i grafičkom korisničkom sučelju.

Komplet alata za partnera sa softverima s bijelom etiketom

Dat ćemo Vam pristup online modulu s komletom alata, koji Vam omogućuje provođenje statističkih izvješća u realnom vremenu prema datumu instalacije, deinstalacijama, aktivnim/neaktivnim korisnicima, državi, verziji i korisničkom jeziku.

Prilagođeno brendiranje i prilagodba

Možemo Vam pomoći da individualno prilagodite aspekte svojeg softvera s bijelom etiketom od brendiranja i estetike do sadržaja pa čak i jezika pomoću našeg vodiča s uputama korak po korak.

Lokalizacija

SLOW-PCfighter i SPAMfighter Pro dostupni su na 22 različita jezika na koje možemo lokalizirati Vaš novi softver s bijelom etiketom zajedno s grafikom i jezicima koji su Vam potrebni za Vaše tržište.

Možemo Vam pomoći da individualno prilagodite aspekte svog OEM softvera od brendiranja i estetike do sadržaja pačak i do jezika putem vodiča za uvod korak po korak.

Molimo Vas da se obratite našem timu za poslovni razvoj kako biste saznali više o našim OEM softverima