Selecteer een taal:

SPAMfighter Bedrijfsinformatie

SPAMfighter, Europa's leidende anti spam ontwikkelaar beschermt 8,968,667 gebruikers uit 238 landen/gebieden en is gevestigd in Denemarken (Scandinavië). SPAMfighter is opgericht door en is eigendom van Henrik Sørensen, Martin Thorborg (oprichters van Jubii - de grootste Internet-Portal van Denemarken, nu een deel van Lycos Europe Network), Daniel Hjortholt en Martin Dyring (beiden zeer ervaren ontwikkelaars).

SPAMfighter heeft geen schulden en is een levensvatbaar bedrijf. Het SPAMfighter Team is gelocaliseerd in diverse plaatsen zoals als de VS, Denemarken, Oekraïne en Thailand. Iedere dag ontvangen we veel e-mails van tevreden klanten, dat ons aanmoedigt om SPAMfighter alleen maar te verbeteren. Lees hier een aantal van de mails.

Missie
De missie van SPAMfighter is niet meer dan de wereld redden van ongewenste elektronische reclames.

Het SPAMfighter verhaal
In 1995 wij, Henrik Sørensen, Martin Thorborg en een paar vrienden begonnen met cybernet.dk (nu Jubii), èèn van de eerste Internet Providers in Denemarken. Op een dag was de e-mailserver gestopt met werken en het duurde een tijd om te realiseren dat onze server door spammers werd gebruik om spam te verspreiden. Het kostte ons meer dan een week om de spam mail te filteren van de normale e-mails van onze gebruikers en in die week konden onze gebruikers geen mail versturen of ontvangen.
Toen zweerde wij dat wij op een dag wraak zouden nemen en de daarop volgende jaren maakte ons niet gelukkiger. Het aantal spam groeide met de dag en werd meer en meer en het kostte ons meer geld en tijd. Wanneer wij Jubii hadden verkocht, was het makkelijker voor ons om te beslissen wat het volgende zou zijn. Ja u heeft gelijk - SPAMfighter!

Het idee met SPAMfighter is ervoor te zorgen dat mensen over de hele wereld door de spam die ze krijgen te snel en eenvoudig met een enkele klik te rapporteren. Als genoeg gebruikers een spam-mail hebben geblokkeerd, wordt deze automatisch in de SPAMfightermap geplaatst voor alle andere SPAMfighter-gebruikers. Op dit moment helpen 8,968,667 mensen over de hele wereld om SPAMfighter effectiever te maken.

Als u ook beschermd wilt zijn en andere mensen wilt helpen om te vechten tegen de spam, dient u de gratis SPAMfighter te downloaden en u zal in een paar minuten spamvrij zijn. Download de gratis SPAMfighter hier.

SPAMfighter Awards en Prijzen

Contacteer SPAMfighter

Address:
SPAMfighter ApS
Kobbelvænget 72, 2.
DK-2700 Brønshøj
Denmark

Telefoon Support:
Zetels
Engels, Deens, Nederlands, Duits, Frans, Spaans
All products, including server solutions, supported
10:00 a.m. - 5:00 p.m. CET
+45 7022 1551

Oaksky US, Inc
Klantenondersteuning in Noord Amerika
PO Box 830455
Miami, FL 33283-0455
USA
Telefoon: +1 (646) 513 2834 (GRATIS telefonische ondersteuning)
Fax (VS): +1 (561) 265 7318

info@spamfighter.com (Geen technische ondersteuning)
sales@spamfighter.com (alleen verkoopvragen)
Technische Ondersteuning, kijk hier

SPAMfighter Thailand
c/o Flip Invert
277/24 Moo 5 Soi18
Naklua Rd. Pattaya
20150 THA
Telefoon: +66 38 371 394

Thai, Chinees & Koreaans
Telefonische ondersteuning, alleen voor Pro-gebruikers
Serveroplossingen, bel alstublieft Denemarken
10.00 uur - 17.00 uur UTC/GMT +6/7 uur
0066 38 371 394

Partnerschappen en strategische allianties

Onze focus bij SPAMfighter is het bieden van de wereld beste spam filter software. Het vormen van partnerschappen en allianties met bedrijven die complementaire producten en diensten verlenen kan nuttig zijn voor iedereen. Wij staan altijd open voor de vorming van partnerschappen met de ISP's, scholen -en onderwijsinstellingen, Online Service Providers, software-bedrijven en hardwarefabrikanten. Als uw bedrijf wenst te spreken over de vorming van een partnerschap of een verbond met ons, neem dan contact met ons hier.

Merkproduct vergunningen

Bent u geïnteresseerd om SPAMfighter opnieuw op de markt te plaatsen onder uw eigen merk of met uw product of service (rebranding)? Wij staan open voor kansen waar een site-licentie niet genoeg aan is om te voldoen aan uw behoeften. We kunnen onze software omdopen (co-brand) met het naam van uw bedrijf of een volledig de interface te veranderen door het kijken en voelen van uw merk te ontmoeten.

Persberichten

U kunt de SPAMfighter Persberichten hier vinden.

Vacatures

U kunt de open vacatures hier vinden.

Partners en Vrienden

Wij willen een speciale dank geven aan onze Partners & Friends

Heeft u een website?

Maak dan een link naar SPAMfighter. Kijk hier hoe u dit kunt doen.