Selecteer een taal:

SPAMfighter Privacybeleid

SPAMfighter ApS heeft deze verklaring van ons privacybeleid opgesteld om u te laten zien dat wij uw privacy respecteren. Er staat beschreven welke informatie we verzamelen en wat er mee gedaan wordt.

Bijhouden van informatie

Wij registreren uw IP-adres om eventuele problemen met onze server vast te stellen en voor de administratie van onze website. Deze informatie wordt hoofdzakelijk gebruikt om het algemeen webverkeer vast te stellen en om onze website zo veilig mogelijk te maken.

Cookies

Onze website gebruikt (session) cookies om het verkeer op onze website bij te houden. Deze informatie gebruiken we om onze website en software te verbeteren en gebruiksvriendelijker te kunnen maken.

Veiligheid

Deze website heeft veiligheidsmaatregelen om het kwijtraken, misbruiken en aanpassen van de informatie die wij in ons bezit hebben te voorkomen. Wij maken gebruik van een beveiligde server voor de creditcardbetalingen en alle persoonlijke data wordt gecodeerd volgens professionele standaarden. Deze website slaat geen creditcardgegevens op voor bestellingen die al voltooid zijn.

Bestelformulieren

Op onze website kunt u bestelformulieren vinden om onze producten te kopen. Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, wordt u om uw contactgegeven (zoals uw e-mailadres) gevraagd. De contactgegevens worden alleen door ons gebruikt indien dit noodzakelijk is: bijvoorbeeld om de licentiecode door te geven of om contact met u op te nemen als er problemen zijn met uw bestelling. De financiële informatie wordt alleen gebruikt om het door u aangegeven en goedgekeurde bedrag af te schrijven, en worden direct na gebruik gewist.

Nieuwsbrief

Indien u zich bij SPAMfighter registreert zult u automatisch onze gratis nieuwsbrief ontvangen. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de gratis nieuwsbrief en om met u in contact te kunnen komen betreffende uw SPAMfighter account. Uw e-mailadres zal NOOIT doorgegeven worden aan derden!

Externe Links

Deze website bevat links naar andere websites. SPAMfighter ApS is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of de inhoud van dergelijke websites.