Selecteer een taal:

SPAMfighter Reseller Programma

SPAMfighter partnerschap filosofie

SPAMfighter is een over de hele wereld een gerespecteerd merk en is door Microsoft gecertificeerd. Wij bieden technologisch geavanceerde spamfilters en andere beveiligingsoplossingen die gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn voor zowel thuis, in midden- en kleinbedrijven en grote ondernemingen.

Wij streven er naar om samen te werken met ervaren en deskundige resellers om zeker te zijn van een hoge klanttevredenheid wat in het voordeel van beide partijen is. Wij voorzien u van de benodigde hulpmiddelen en ondersteuning om uw verkopen van SPAMfighter producten te bevorderen en uw inkomsten en marktaandeel te verhogen.

Neem hier contact met ons op

Leer meer over ons SPAMfighter reseller programma door ons een e-mail te sturen met informatie over uw bedrijf (vermeld hier ook uw website en telefoonnummer)

Wij bieden

  • Scherpe prijzen en een hoge korting
  • Een gratis proefperiode van 30 dagen van onze spamfilter zodat uw klant een grondige en overtuigende evaluatie kan maken voordat deze een bestelling bij u plaatst
  • Promotiemateriaal, waaronder een uiteenlopende reeks aan banners, productsheets en een Gecertificeerde SPAMfighter Partner logo.
  • De exclusieve reseller module van SPAMfighter geeft u gemakkelijke toegang tot het maken van offertes, licencies, factuuroverzichten, etc.
  • Een vermelding op onze website op de lijst van Resellers in uw land

Wij vragen

Het enige wat wij van u vragen is een toewijding om de SPAMfighterproducten in uw portfolio te promoten en te verkopen, online en offline. Wij hebben een groot aantal oplossingen voor allerleisoorten particulieren en bedrijven, het enige wat u dus hoeft te doen is de juiste te vinden voor elk van uw klanten.

Wij rekenen geen registratiekosten.

Een eenvoudige partnerschap model, dat ervoor zorgt dat uw bedrijf aanhoudende winstgevendheid en groei heeft.
Prijzen