Επιλογή γλώσσας

Πως να απενεργοποιήσετε την οθόνη ενημέρωσης "Επιλογή Browser"

Σας εμφανίζεται μία ενοχλητική οθόνη "Επιλογής Browser" κάθε φορά που κάνετε επανεκκίνση στον υπολογιστή σας; Μην ανησυχείτε - μπορείτε να απενεργοποιήσετε την ενημέρωση "Επιλογής Browser" με μερικά απλά κλικ.

Το SLOW-PCfighter μπορεί να σας βοηθήσει να απαλαγείτε από αυτό το θέμα ΔΩΡΕΑΝ!

Εξαιτίας της αντιμονοπωλιακής πολιτικής της Ε.Ε. (Ευρωπαϊκής Ένωσης), η Microsoft και η Ε.Ε. συμφώνησαν να ερωτώνται οι χρήστες των Windows ποιο πρόγραμμα περιήγησης προτιμούν σαν τον βασικό browser τους. Πρόσφατα, η Microsoft προώθησε μία ενημέρωση σε όλους τους χρήστες Windows της Ε.Ε. που ενεργοποίησε αυτό το παράθυρο και από τότε, η ενοχλητική οθόνη άρχισε να εμφανίζεται σε κάθε υπολογιστή.

Ίσως να έχετε προσέξει την οθόνη ενημέρωσης για επιλογή προγράμματος περιήγησης κάθε φορά που ξεκινάτε τον υπολογιστή σας. Και ίσως να μην μπορείτε να βρείτε έναν απλό τρόπο για να απενεργοποιήσετε / μπλοκάρετε αυτό το ενοχλητικό παράθυρο που εμφανίζεται - το SLOW-PCfighter μπορεί να σας βοηθήσει!

4 απλά βήματα για να απενεργοποιήσετε / μπλοκάρετε την "Επιλογή Browser" με το SLOW-PCfighter

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το SLOW-PCfighter ΔΩΡΕΑΝ!

4. Επιλέξτε "Αποθήκευση"

3. Απενεργοποιήστε / Ξετσεκάρετε το "Επιλογή Browser"

2. Ανοίξτε το SLOW-PCfighter και πηγαίνετε στο "Startup Manager"

Τώρα η "Επιλογή Browser" είναι απενεργοποιημένη και δεν θα έχετε άλλα ενοχλητικά pop-ups!

Παρακαλώ σημειώστε

Αν δεν ορίσετε τον IE (Internet Explorer) σαν τον προεπιλεγμένο Browser σας, η εφαρμογή επιλογής Browser δεν κάνει καμία αλλαγή στον υπολογιστή σας.

Αν ο υπολογιστή σας έχει λειτουργικό Windows 7, η εφαρμογή Browser αφαιρεί τον Internet Explorer από το Μενού Εκκίνησης και την μπάρα εργασίας σας.

Το Browserchoice.exe ΔΕΝ είναι spyware ή ιός, αλλά ένα πρόγραμμα της Microsoft

Το SLOW-PCfighter μπορεί να σας βοηθήσει να απαλαγείτε από αυτό το θέμα ΔΩΡΕΑΝ!

Εκκίνηση Λήψης για Windows