Επιλογή γλώσσας

Αργά Vista; Μην αφήνετε τον ήδη αργό υπολογιστή σας με Windows Vista να γίνει πιο αργός. Το SLOW-PCfighter μπορεί να βοηθήσει!

Αν χρησιμοποιείτε ακόμα Windows Vista και αποφεύγετε να κάνετε αναβάθμιση σε Windows 7 όπου θα απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα του πιο γρήγορου περιβάλλοντος, να θυμάστε πως τα Windows Vista σας πρέπει κι αυτά να συμβαδίζουν με τις αυξημένες απαιτήσεις του hardware ώστε να τρέχουν ιδανικά. Αφήστε το SLOW-PCfighter να κάνει τη σκληρή δουλειά για εσάς. Με πολύ μικρότερο κόστος, το SLOW-PCfighter θα επαναφέρει τα Windows Vista στην αρχική γρήγορη ταχύτητά τους.

Εκκίνηση Λήψης για Windows

Σκανάρετε τα αργά σας Vista τώρα

Αυξήστε την αποτελεσματικότητά σας με πιο γρήγορα Windows Vista

Νιώσατε πρόσφατα την ανάγκη για πιο γρήγορα Vista; Έχετε δείξει υπερβολικά πολύ υπομονή με τα τεμπέλικα Vista σας ελπίζοντας πως θα ξαναγίνουν γρήγορα; Πολλοί παράγοντες μπορούν να κάνουν τα Vista σας πιο αργά και λιγότερο αποδοτικά όσο περνάει ο καιρός. Αποκτήστε επαγγελματική βοήθεια με το SLOW-PCfighter και κάντε τα Vista σας και πάλι γρήγορα!

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για πιο γρήγορα Windows Vista!

Τρία απλά βήματα:

Θέλετε γρήγορα Vista; Ενδυναμώστε τα Vista σας για ιδανικές ταχύτητες και δώστε στα Vista σας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Εκκίνηση Λήψης για Windows

Επιμηκύνετε τη ζωή του αργού υπολογιστή σας με Windows Vista

Σκανάρετε τα Vista σας τώρα

Αν το διαβάζετε αυτό, τότε είναι πολύ πιθανό να κάθεστε μπροστά σε ένα αργό υπολογιστή αυτή τη στιγμή. Δεν φταίτε εσείς, είναι φυσικό οι υπολογιστές με το πέρασμα του χρόνου να γίνονται πιο αργοί καθώς εγκαθιστάτε νέο λογισμικό ή κάνετε άλλες καθημερινές εργασίες.

Η προηγμένη τεχνολογία επιτρέπει στο SLOW-PCfighter να αναλύει τα Vista, να εντοπίζει και να επιδιορθώνει τα σφάλματα κάνοντας έτσι τα Vista σας πιο γρήγορα. Το SLOW-PCfighter αναγνωρίζει και αφαιρεί όλες τις ανενεργές εγγραφές στο μητρώο των Vista, π.χ. από λογισμικό που έχει αποτύχει, εγκαταστάσεις οδηγών και μη ολοκληρωμένες απεγκαταστάσεις.