Επιλογή γλώσσας

Κριτικές προϊόντων χρηστών SLOW-PCfighter και περιοδικών

"....Το SLOW-PCfighter είναι μία μικρή αλλά εξαιρετικά ισχυρή και δημοφιλής 'εφαρμογή καθαρισμού'...."

"Σας ευχαριστώ για το λογισμικό SLOW-PCfighter. Σας ευχαριστώ για την άμεση υποστήριξη προϊόντων σας.
Η εταιρεία σας είναι το είδος εταιρείας που σέβομαι, και πως πιστοποιώ πως η SPAMfighter και το SLOW-PCfighter, είναι μία σεβαστή και αποτελεμαστική εταιρεία."

- Ralph Selwyn, Σίντνεϊ, Αυστραλία

"Το SLOW-PCfighter είναι άλλο ένα σπουδαίο προϊόν σας. Σας ευχαριστώ πολύ"
- Kasper G. Andersen

"ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ. Ο υπολογιστής μου αντιδράει πολύ καλά μετά από μερικές πραγματικά άσχημες εβδομάδες, όπου η υπομονή μου είχε φτάσει στα όρια της! Ήδη έχω πει σε ένα φίλο για εσάς και θα προωθήσω το email σας άμεσα. Σας ευχαριστώ"
- Rachel

"...ΜΠΑΜ! ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! Δοκίμασα δύο (2) άλλα προγράμματα για γρήγορο υπολογιστή, αλλά ΜΑΤΑΙΑ και άρχισα να σκέφτομαι πως θα καταφέρω να αγοράσω καινούριο Η/Υ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!! ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΜΟΥ σχεδόν ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ!! Μα το Θεό, στ' αλήθεια δουλεύει! Σας ευχαριστώ, Σας ευχαριστώ τόσο πολύ που κάνατε αυτό που έλεγε η διαφήμησή σας πως θα κάνατε!
Υπάρχει ένας άντρας, που είναι καθηγητής στο UAH (Πανεπιστήμιο Alabama Huntsville) που διδάσκει Προγραμματισμό Υπολογιστών και δοκίμασε μερικά πράγματα πριν 2 μήνες αλλά τον βοήθησαν ελάχιστα. Τον ρώτησα για τα προγράμματα που είχαν φτάσει στο email μου και που υποσχόταν πως θα κάνουν τον υπολογιστή μου να τρέχει σαν καινούριος, και μου είπε πως μπορείς να τα δοκιμάσεις αλλά μην περιμένεις πολλά. ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ! Δεν ξέρω γιατί, αλλά το δικό σας "SLOW PC FIGHTER" ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!! ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!..."
- Tom Guzik

"Λοπόν, το SLOW-PCfighter έσωσε το παλιό μου PC, βρήκε 1432 σφάλματα. Λειτουργεί σαν καινούριος υπολογιστής. Σας ευχαριστώ πολύ"
- D. Johnson

"Για άλλη μία φορά σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας, τώρα όλα μου τα συστήματα είναι έτοιμα για δράση με τους fighter υπολογιστών - Μόλις καθάρισα 1800 Σφάλματα! και ευτυχώς δεν άκουσα τον ειδικό στο κατάστημα υπολογιστών που μου είπε πως το μηχάνημα έχει καταστραφεί και πρέπει να αντικατασταθεί! Χάρη στον Fighter νομίζω πως μόλις κατάφερα να επιμηκύνω την διάρκεια ζωής του μηχανήματος και θα συμβουλέψω και άλλους να κάνουν το ίδιο"
- Chees Allan Collins

Breekpunt.nl says:
"The program cleared a lot on our computer, but will the computer be any faster? The best way is to test how the PC performs in normal use. The startup is not really faster, but generalley the computer is a lot faster. Programs load fast and smooth. The computer is still not a speed monster, but SLOW-PCfighter clearly has a positive effect."

Έρευνα σχετικά με αργούς υπολογιστές

Κάντε δωρεάν ανίχνευση με τον SLOW-PCfighter - το ανώτατο επίπεδο τεχνικής και βελτιστοποίησης υπολογιστών

Εκκίνηση Λήψης για Windows