Valitse kieli

Onko Vista-käyttöjärjestelmäsi hidas? SLOW-PCfighter voi auttaa!

Jos käytät yhä Windows Vista -käyttöjärjestelmää ja harkitset päivittämistä Windows / -käyttöjärjestelmään hyötyäksesi nopeuden tehostumisesta, muista, että Windows Vista -käyttöjärjestelmän täytyy myös täyttää suuremmat laitteiston tekniset vaatimukset toimiakseen optimaalisesti. Anna SLOW-PCfighter-sovelluksen tehdä raskas työ puolestasi. Hinnan murto-osalla SLOW-PCfighter palauttaa Windows VIsta -käyttöjärjestelmän alkuperäiseen toimintanopeuteen.

Aloita lataus Windows

Skannaa Hidas Vistasi nyt

Lisää tehokkuuttasi nopeamman Wondows VIsta -käyttöjärjestelmän avulla

Onko sinulla viime aikoina ollut tarve nopeaan Vistaan? Oletko osoittanut liikaa suvaitsevaisuutta laiskaa Vistaasi kohtaan toivoen, että siitä tulisi nopea uudelleen? Monet tekijät voivat aiheuttaa Vistasi huonon suorituskyvyn ja kaikki Vistat voivat tulla heikommaksi ja heikommaksi ajan mittaan. Hanki asiantuntevaa apua SLOW-PCfighterilla ja tee Vistasi nopeaksi uudelleen!

Noudata näitä vaiheita saadaksesi nopeampi Windows Vista -käyttöjärjestelmä!

Kolme helppoa askelta:

Tarvitsetko nopean Vistan? Paranna Vistasi ja anna sille lisää nopeutta ja laajenna sen elinaikaa.

Aloita lataus Windows

Jatka Windows Vista -käyttöjärjestelmää käyttävän hitaan tietokoneen käyttöikää

Skannaa Vistasi nyt

Jos luet tätä, on mahdollista, että istut hitaan tietokoneen ääressä juuri tällä hetkellä. Se ei ole sinun vikasi, mutta tietokoneet hidastuvat luonnollisesti ajan mittaan, kun asennat uuden ohjelmiston tai suoritat muutoin päivittäisiä toimintoja.

Kehittynyt teknologia mahdollistaa SLOW-PCfighterin kykenevän analysoimaan Vistaa, etsimään ja korjaamaan virheet, jotka johtuvat nopeammasta Vistasta. SLOW-PCfighter tunnistaa ja poistaa kaikki ei-aktiiviset merkinnät Vistan rekisteristä, esim. epäonnistuneista ohjelmistoista, ajureiden asennuksista ja puutteellisista asennuksen poistoista.