Valitse kieli

Tuotearvioita SLOW-PCfighterin käyttäjiltä ja aikakauslehdiltä

".... SLOW-PCfighter on pieni, mutta erittäin tehokas ja suosittu 'puhdistusmenetelmä'...."

"Kiitos SLOW-PCfighter ohjelmistosta. Kiitos nopeasta tuotetuesta.
Yrityksenne on yhtiömuodoista sellainen, mitä kunnioitan, ja näinollen vakuutan, että SPAMfighter ja SLOW-PCfighter, ovat hyvämaineinen ja tehokas yritys. "

- Ralph Selwyn, Sydney, Australia

"SLOW-PCfighter on jo toinen huippuluokan tuote teiltä. Paljon kiitoksia"
- Kasper G. Andersen

"ILAHTUNUT. Tietokoneeni käyttäytyy hyvin todella huonon parin viikon jälkeen, jonka aikana kärsivällisyyteni oli murtumispisteessä! Olen jo kertonut teistä ystävälleni, ja tulen välittämään viestinne eteenpäin mitä pikimmiten. Kiitos"
- Rachel

"... PAM! SE OLI AIVAN KUIN UUSI! Yritin kahta (2) muuta "nopea PC" -ohjelmaa turhaan ja aloin miettiä, kuinka olisi varaa ostaa uusi tietokone. NYT MINULLA ON KUIN UUSI TIETOKONE! VANHA KONEENI ON lähes UUDEN VEROINEN!! Voi Pyhä lehmä, se todellakin toimii! Kiitos, kiitos todella paljon kun todella teette sen, mitä mainoksessanne sanotaan!
On olemassa mies, joka on professori UAH (University of Alabama Huntsville, kampus), joka opettaa tietokoneiden ohjelmointia ja hän yritti muutamia asioita 2 kuukautta sitten, mutta se auttoi ainoastaan hyvin pienen määrän. Kysyin ohjelmia, jotka tulevat sähköpostiini ja lupaavat nopeamman tai jopa kuin uudenveroisen vauhdin ja hän sanoi, että voit kokeilla niitä, mutta ne auttavat vain vähän. ROSKAA! En tiedä miksi, mutta TEIDÄN "SLOW PC FIGHTERinne" TOIMII!! JA TOIMII ERITTÄIN, ERITTÄIN HYVIN !..."
- Tom Guzik

"No SLOW-PCfighter pelasti vanhan tietokoneeni. Se löysi 1432 virhettä. Se toimii kuin uusi tietokone. Paljon kiitoksia"
- D. Johnson

"Jälleen kerran kiitos avusta, nyt "Kaikki järjestelmät toimii!" tietokoneen turvaohjelmien kanssa - olen juuri puhdistanut 1800 Virhettä! ja uhmannut "tietokoneasiantuntijaa myymälässä, joka sanoi, että kone oli tehnyt tehtävänsä ja tarvittaisiin tilalle uusi! Kiitos Fighterille siitä, että olen juuri pidentänyt tietokoneeni elinikää ja haluan välittää vinkin monille muille" - Kiitti Allan Collins

Breekpunt.nl sanoo:
"Ohjelma puhdisti paljon tietokoneestamme, mutta saako tietokoneesta nopeamman? Paras tapa on testata, miten PC toimii normaalissa käytössä. Käynnistys ei oikeastaan ole nopeampi, mutta yleisestiottaen tietokone on paljon nopeampi. Ohjelmat latautuvat nopeasti ja sujuvasti. Tietokone ei ole vielä nopeushirviö, mutta SLOW-PCfighterilla on selvästi myönteinen vaikutus. "

Tutkimus hitaasta tietokoneesta

Hanki ilmainen SLOW-PCfighterä-skannaus - Huippuluokan tietokoneen optimoija

Aloita lataus Windows