Selecteer een taal:

Trage Windows 7? Zelfs nieuwe systemen zoals Windows 7 kunnen na verloop van tijd langzamer worden!

Als u een nieuwe computer heeft aangeschaft of een upgrade heeft uitgevoerd naar Windows 7 vanuit een eerder besturingssysteem, en als u nog steeds last heeft van trage momenten of niet-optimale prestaties, dan is het mogelijk dat Windows 7 is geïnstalleerd met veel programma's die u nooit zult gebruiken of het bevat restanten van het vorige besturingssysteem. SLOW-PCfighter verwijdert de rommel en repareert problemen die zich tijdens het verloop van normaal computergebruik hebben opgestapeld. Wij adviseren u om SLOW-PCfighter regelmatig te gebruiken om deze problemen op te lossen.

Wilt u een snellere Windows 7? Verliest u uw geduld met het wachten van het opstarten van Windows 7? Verschillende factoren kunnen de oorzaak zijn van het slecht presteren van Windows 7 en het kan hierdoor langzamer en langzamer worden. Wat u nodig heeft, is professionele assistentie voor Windows 7!

Start Gratis Scan voor Windows

Als u een nieuwe computer heeft aangeschaft of een upgrade heeft uitgevoerd naar Windows 7 vanuit

SLOW-PCfighter zal uw Windows 7 versnellen door het oplossen van de volgende problemen:

  • Niet bestaande Opstartprogramma's
  • Ongeldige Toevoeg/Verwijder Programma's
  • Lees meer
  • Ongeldige paden
  • Ongeldige associatie van bestanden
  • Lees meer

Start door Windows 7 te scannen met SLOW-PCfighter

SLOW-PCfighter is geimplementeerd met de nieuwste technologie die uw XP analyseert en het weer sneller zal maken. SLOW-PCfighter detecteerd en verwijderd alle inactieve sectoren in uw XP register. Deze inactieve sectoren kunnen voortkomen uit foutieve programmas, falende driver installaties en foute de-installaties. Als deze fouten hersteld zijn, zal uw XP sneller opstarten en uw prestaties zullen verbeteren.

Laat Windows 7 optimaal werken

Start Gratis Scan voor Windows

Krijg nu een snellere Windows 7

SLOW-PCfighter is makkelijk te gebruiken en het opschoon proces verloopt erg snel

Heeft u een snellere Windows 7 nodig? Verhoog de snelheid in Windows 7, geef het meer snelheid en vergroot de levensduur.

SLOW-PCfighter gebruikt de meest geavanceerde technologie beschikbaar om uw Windows 7 te analyseren en Windows 7 een stuk sneller te laten lopen. SLOW-PCfighter detecteerd en verwijderd alle inactieve sectoren in het Windows 7 register. Deze inactieve sectoren kunnen veroorzaakt worden door foutieve programma's, slechte driver installaties en niet complete installaties. Nadat deze fouten gerepareerd zijn, zal uw Windows 7 sneller opstarten en uw prestaties zullen verbeteren.

Wilt u een snellere Windows 7? Verliest u uw geduld met het wachten van het opstarten van Windows 7?

Er is maar 1 klik nodig om uw Windows 7 te repareren met behulp van SLOW-PCfighter.

Het handmatig repareren van fouten om zo de snelheid van Windows 7 op te krikken kan een lange tijd in beslag nemen en het kan resulteren in het beschadigen van uw Windows 7. Als u per ongeluk een core bestand verwijderd kan Windows 7 zelfs crashen!