Selecteer een taal:

Trage Vista? Laat een trage Vista u niet afremmen. SLOW-PCfighter kan u helpen!

Indien u nog steeds Windows Vista gebruikt, en erover na aan het denken bent om deze te upgraden naar Windows 7 om te profiteren van de snelheidsverbeteringen, denk er dan wel aan dat Windows Vista moet voldoen aan de hogere hardwarespecificaties die nodig zijn om het systeem optimaal te laten werken. Laat SLOW-PCfighter het zware werk voor u doen. SLOW-PCfighter brengt Windows Vista terug naar zijn originele snelheid, voor maar een fractie van de prijs.

Downloaden voor Windows

Scan uw langzame Vista nu

Verbeter uw efficiëntie met een snellere Windows Vista

Heeft u recentelijk een snellere Vista nodig gehad? Bent u te tolerant geweest tegenover uw luie Vista hopende dat het weer sneller zou lopen? Verschillende factoren kunnen de oorzaak zijn die uw Vista langzamer kunnen laten lopen, zodat het langzamer en langzamer wordt. Krijg professionele assistentie met SLOW-PCfighter en maak uw Vista weer sneller!

Volg deze stappen om een snellere Windows Vista te krijgen!

Drie Makkelijke Stappen:

Heeft u een snellere Vista nodig? Verhoog de snelheid in Vista, geef het meer snelheid en vergroot de levensduur.

Downloaden voor Windows

Verlengt de levensduur van uw Vista

Scan Vista nu

Als u dit leest, is de kans groot dat u op dit moment voor een trage computer zit. Dit is niet uw schuld, maar computers worden door natuurlijk verloop gaandeweg langzamer als u nieuwe software installeert of dagelijkse activiteiten uitvoert.

Geavanceerde technologie staat SLOW-PCfighter toe om uw Vista te analyseren en om fouten te repareren en te herstellen wat zal resulteren in het sneller lopen van Vista. SLOW-PCfighter indentificeerd en verwijderd alle niet actieve ingangen in uw Vista register, bijvoorbeeld van foutieve software, installaties van drivers en niet complete installaties.