Selecteer een taal:

Productbeoordelingen van SLOW-PCfighter Gebruikers en tijdschriften

"....SLOW-PCfighter is een kleine maar extreem krachtige en populaire 'opruim-applicatie'...."

"Bedankt voor de SLOW-PCfighter software. Bedankt voor jullie snelle productondersteuning.
Jullie bedrijf is het soort bedrijf waar ik respect voor heb en ik verklaar hierbij dat SPAMfighter en SLOW-PCfighter
een fatsoenlijk en efficient berdijf is."
- Ralp Selwyn, Sydney, Australia

"SLOW-PCfighter is nog een geweldig product van jullie. Heel erg bedankt"
- Kasper G. Andersen

"FANTASTISCH. Mijn computer reageert goed na een paar hele slechte weken toen mijn geduld echt op begon te raken! Ik had een vriend al over je verteld en zal je e-mail zo snel mogelijk doorsturen. Bedankt"
- Rachel

"...BOEM! HET WAS WEER ALS NIEUW! Ik heb twee andere snelle PC programma's ZONDER SUCCES uitgeprobeerd en begon na te denken over hoe ik een nieuwe PC kon betalen. NU HEB IK EEN COMPUTER DIE ZO GOED ALS NIEUW IS!! MIJN OUDE IS TERUG en bijna ALS NIEUW!! Jeetje, het werkt echt! Bedankt, Hartstikke Bedankt dat jullie doen wat jullie advertentie zegt!
Er is een man die hoogleraar is aan de Universiteit van Alabama Huntsville, die lesgeeft in Computerprogrammering en 2 maanden geleden een paar dingen heeft uitgeprobeerd, maar het hielp maar een heel klein beetje. Ik heb hem gevraagd naar de programma's waar ik e-mails over ontvang die een snellere of zelfs Snelheid Als Nieuw beloven en hij zei dat ik ze kan proberen, ma11ar ze zillen maar een klein beetje helpen. ONZIN! Ik weet niet waarom, maar jullie "SLOW PC FIGHTER" WERKT!! EN WERKT HEEL HEEL GOED!..."
- Tom Guzik

"SLOW-PCFighter heeft mijn oude PC gered, het vond 1432 fouten. Mijn PC werkt weer als nieuw. Hartstikke bedankt"
- D.Johnson

"Nogmaals bedankt voor je hulp, we zijn er helemaal klaar voor! met computer fighter - Ik heb net 1800 fouten opgelost! en de computer expert uit de winkel getrotseerd die zei dat het apparaat op was en vervangen moest worden! Dankzij Fighter heb ik geloof ik het leven van mijn apparaat verlengd en zal de tip aan vele anderen doorgeven.
- Chees Allan Collins

Breekpunt.nl zegt:
"Het programma heeft op onze computer een heleboel opgeruimd, maar zal de computer nu ook sneller zijn? Dat is beste te controleren door de PC met normaal gebruik te testen. Het opstarten is niet echt sneller geworden, maar de computer is over het algemeen wel een stuk sneller geworden. Programma's laden snel en vlot. De computer is nog steeds geen snelheidsmonster, maar SLOW-PCfighter heeft duidelijk een positief effect."

Enquete over trage PC's

Ontvang een gratis scan van SLOW-PCfighter - de state-of-the-art pc versneller.

Downloaden voor Windows